«Έκανα αγωγή...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για περιστατικό με περιοδικό

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έκανα αγωγή...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για περιστατικό με περιοδικό

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε με ένα περιοδικό. Η παρουσιάστρια την πρωινής ζώνης του Mega, με αφορμή την συνέντευξη της Χριστίνας Κολέτσα, που αναφέρονταν στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στο πιθανό φλέρτ (δείτε εδώ τι είπε η τραγουδίστρια) αναφέρθηκε στην δικαστική περιπέτεια που είχε με ένα περιοδικό στο παρελθόν.

Να υπενθυμίσουμε τα λόγια της σχετικά με μια άλλη αγωγή που είχε κάνει στο παρελθόν (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες).

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την δικαστική διαμάχη που είχε

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε κάτι που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα. Αφού άκουσαν στην συνέντευξη της Χριστίνα Κολέτσα μίλησε για περιστατικό που είχε στο παρελθόν, καθώς είχε φτάσει μέχρι τα δικαστήρια, διότι η παρουσιάστρια είχε κάνει αγωγή εναντίον του περιοδικού.

Η παρουσιάστρια είπε ότι της θύμησε "τακτική" που υπήρχε πριν 15 χρόνια και πως τότε όποιος ήταν ελεύθερος βρισκόταν στην επικαιρότητα χωρίς λόγο, διότι του "χρέωναν" ερωτικές σχέσεις που δεν υπήρχαν. Ακόμη, αποκάλυψε πως γινόταν το "ματσάρισμα" των δήθεν ζευγαριών.

«Μου θυμίζει όλο αυτό τακτικές εποχών, πριν από 15 χρόνια. Τότε όποιος ήταν ελεύθερος, όποιος ήταν στην επικαιρότητα τον μάτσαραν με έναν άλλο εν γνώσει καναλιών και δισκογραφικών εταιριών. Γινόταν δηλαδή ένα πάντρεμα μετά από σύσκεψη. Π.χ. Αυτή την Τρίτη, ποιον θέλετε να ματσάρουμε; Ας βάλουμε τον Θανάση Πάτρα με την Άννα Ζηρδέλη. Έτσι γινόταν» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα.

Και αποκάλυψε ότι κανονικά δεν ήταν να βρεθεί στα δικαστήρια με το περιοδικό παρόλο που κάθε εβδομάδα της "χρέωναν" νέο σύντροφο και κάποιοι από αυτούς ήταν παντρεμένοι. Ακόμη μίλησε για μια μέρα που είχε ξυπνήσει εκείνη την περίοδο και της είπε ο πατέρας της, πως αυτό πρέπει να σταματήσει και οτ είχε εκτροχιαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Εγώ δεν ήταν να πάω στα δικαστήρια περιοδικό, είχα κάνει αγωγή γιατί κάθε Τρίτη μου χρέωναν κι έναν άλλον, που ήταν και κάποιοι από αυτούς παντρεμένοι; Ξυπνάει ο πατέρας μου ένα πρωί και μου λέει «αυτό θα σταματήσει». Πήρε τηλέφωνο την κα Γκαγκάκη και φτάσαμε στα δικαστήρια. Ήταν διάσημοι αυτοί οι άνθρωποι. Κάθε Τρίτη με άλλον. Έβλεπα εγώ σε συνεντεύξεις ότι δεν είμαι “μεσαλίνα” κι έβγαινε ο τίτλος έτσι μετά».