«Λέω κάτι και εσύ μου απαντάς...» - Τεράστια αμηχανία μεταξύ Καινούργιου και Μικρούτσικου με αφορμή την Κορομηλά

«Στηρίζω τους ανθρώπους που κάνουν τις επιτυχίες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λέω κάτι και εσύ μου απαντάς...» - Τεράστια αμηχανία μεταξύ Καινούργιου και Μικρούτσικου με αφορμή την Κορομηλά

Αρκετές εντάσεις, σπόντες και διαφωνίες είδαμε να σημειώνονται στην σημερινή 16/12 εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπως για παράδειγμα μεταξύ της ίδιας και του Γρηγόρη Γκουντάρα (δείτε εδώ τι έγινε).

Ωστόσο, σε αμηχανία ήρθε ξανά και λίγο αργότερα η παρουσιάστρια, μια αφορμή μιας αναφορά που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Ρούλα Κορομηλά. Συγκεκριμένα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του J2US στο οποίο θα παραβρεθεί (δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου 10/12 live), ο Ανδρέας Μικρούτσικος την προσκάλεσε να πάνε μαζί στο «Σπίτι με το Mega» (δείτε εδώ την ανακοίνωση του MEGA για το αυριανό 17/12 φαντασμαγορικό επεισόδιο) ωστόσο αυτό την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο αμήχανος διάλογος Μικρούτσικου - Καινούργιου

Α.Μ: Θα σε πάρω να πάμε στη Ρούλα.

Κ.Κ: Εγώ θα πάω στον Νίκο… και γενικότερα στηρίζω τους ανθρώπους που με στηρίζουν που κάνουν τις επιτυχίες.

Α.Μ: Ωραία… τα παίρνετε όλα στα σοβαρά ε;

Κ.Κ: Εκείνο που λέω στα σοβαρά είναι ότι το συγκεκριμένο show είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, άσχετα αν ο Νίκος είναι φίλος μου ή όχι.

Α.Μ: Λέω κάτι και μου απαντάς λογικά λες και το ‘πα κι εγώ σοβαρά.

Κ.Κ: Δεν έχω θέμα αλλά δεν θα πήγαινα όποιος κι αν ήταν απέναντι από τον Νίκο… και ηθικά. Αρχικά δεν θα με καλούσε. Ούτε κι εμένα θα μου άρεσε ο Νίκος να βγει στην απέναντι εκπομπή. Και τον βλέπω κι είναι στον Λιάγκα τελικά! (γέλια)

Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Νίκου Κοκλώνη είναι αρκετά δυνατή και όμορφη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μαζί έχουν... παρακολουθήσει σύντροφο της πρώτης (δείτε εδώ όλο το συμβάν).