Madwalk 2022 By Serkova: Πότε και σε ποιο κανάλι θα προβληθεί - Όλες οι λεπτομέρειες του Fashion&Music Project

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό show!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @mariettachrousala)
(instagram / @mariettachrousala)

Το Madwalk 2022 by Serkova, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/12) και το youweekly.gr βρισκόταν εκεί, έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, για να το απολαύσουν όλοι. Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα, που είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη να μιλά για τα θύματα βιαστών και όχι μόνο (δείτε εδώ το αποκλειστικό βίντεο) ενώνει τη μουσική με τη μόδα, έρχεται την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 22:50, αποκλειστικά στο MEGA.

Οι λεπτομέρειες για την προβολή του Madwalk 2022 by Serkova

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους μέσα από πρωτότυπα acts και ξεχωριστά catwalks δημοφιλών καλλιτεχνών. Οικοδέσποινα της βραδιάς η Μαριέττα Χρουσαλά.

Στο Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project συμμετέχουν:

Η Ελεονώρα Μελέτη, σε μία ξεχωριστή εμφάνιση, παρουσιάζει το special social cause act «The Walk of Change» της ΔΕΗ με ιδιαίτερο συμβολισμό για τις γυναίκες και τη μόδα. Στη σκηνή συναντάει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος ερμηνεύει το «Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα».

Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσιάζει στο stage του MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Διπλός γλυκός καημός», συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Lena Katsanidou.

Στο special opening act της εκδήλωσης η Τάμτα παρουσιάζει ένα ξεχωριστό show με το «Freestyler» δίνοντας τον παλμό της βραδιάς. Μαζί της o Kareem Kalocoh. Οι KINGS με τον FY, τον Μc Daddy και τη συμμετοχή της Dat Lilly τραγουδούν το «Macarena», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της adidas.

Οι δημιουργίες του Atelier Loukia συνοδεύονται από το «Voyage Voyage» και το act της Demy με τον Leon of Athens. Ο good job nicky ερμηνεύει τη μίξη των «Clouds» και «Honest» ντύνοντας μουσικά το catwalk της Nadia Rapti. Με το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» οι Alcatrash στο catwalk του Jack & Jones. Η Klavdia ερμηνεύει το «Nothing Breaks Like a Heart» στην παρουσίαση του catwalk της Parthenis.

Πήρατε μια γεύση από τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο Fashion&Music Project την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και εδώ πρέπει να πούμε ότι οι συμμετέχοντες είναι πάρα πολλοί. Μην το χάσει κανείς!