«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν κάνω μετακόμιση είναι τα...» - Η αποκάλυψη τς Ελένης Μενεγάκη για την οικογένεια της

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν κάνω μετακόμιση είναι τα...» - Η αποκάλυψη τς Ελένης Μενεγάκη για την οικογένεια της

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12) στην εκπομπή «ελένη», η Ελένη Μενεγάκη μίλσε για κάποια πράγματα και γεγονότα που ίσως να μην γνωρίζατε.

Η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης στην συχνότητα του Mega, που πριν ανακοινώσει για ένα οικογενειακό ζήτημα, μίλησε για την αποκάλυψη του του Άγγελου Λάτσιου που την είχε ταράξει πάρα πολύ τότε (δείτε εδώ τι ήταν αυτό) αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής για τα αντικείμενα που έχει, παρα πάνω έγνοια όταν κάνει μετακόμιση.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα πράγματα που προσέχει στις μετακομίσεις

Ο λόγος... τα φωτογραφικά άλμπουμ!

Η παρουσιάστρια λατρεύει τις φωτογραφίες και έχει πολλές από την περίοδο που τα παιδιά της ήταν μωρά και έχει μία έγνοια… πως όταν έρθει η ώρα τα παιδιά της να φύγουν από το σπίτι και της ζητήσουν τα παιδικά άλμπουμ τι θα κάνει, θα τους τα δώσει ή θα τα κρατήσει η ίδια;

Στην ερώτηση, λοιπόν, ποιος θα πρέπει να κρατάει τα άλπμουμ από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια, οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη είπαν πως πρέπει να τα έχουν οι γονείς για να μπορούν να αναπωλούν, όταν μαζεύονται στα οικογενειακά τραπέζια και όχι μόνο.

Οι συνεργάτες της, είπαν πως πρέπει να τα κρατήσει η μανούλα γιατί θα της λείπουν τα παιδάκια της και θα ανοίγει το άλμπουμ και θα ξεφυλλίζει τις σελίδες! Στην συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega, είπε ότι το σκέφτεται πολύ και ότι όταν κάνει μετακομίσεις είναι η πρώτης έγνοια, διότι έχουν μεγάλη συναισθηματική σημασία.

«Παιδιά εγώ το σκέφτομαι πολύ… Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν κάνω μετακόμιση είναι τα άλμπουμ και έχω κάνει μόνο δύο φορές…»!

Είναι γνωστό, πως ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος είναι εδώ καιρό ερωτευμένος με τη Γαία Μερκούρη κάτι που η ίδια εγκρίνει και θέλει πολύ.

Το ζευγάρι έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση του, τελευταία ωστόσο κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού στις οποίες και απάντησε η ίδια η Γαία (δείτε εδώ το καυτό φιλί του ζευγαριού στη θάλασσα).

Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο για την γιορτή του

Τα παιδιά μπορεί να συνεχίζουν τη σχέση τους, αυτό όμως δε σημαίνει, πως πάνε και για γάμο αφού είναι και δύο πολύ νέοι. Στο ενδεχόμενο αυτό λοιπόν απάντησε και η Ελένη στον Πούλη, δίνοντας μια πολύ ξεκάθαρη απάντηση από τη μεριά της πεθεράς, που θα υπάρξει και εκείνη μελλοντικά στη ζωή της.

«Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πάντα στην ελληνική κοινωνία. Εγώ το ίδιο θα κάνω στην κόρη μου. Εσύ, βλέπεις για τον γιο σου ότι υπάρχει μία άξια νύφη;» ρώτησε ο Σπύρος Πούλης την Ελένη Μενεγάκη με εκείνη να απαντάει: «Νύφη; Εμένα ο γιος μου είναι μωρό. Στις σχέσεις δεν μπαίνω γιατί είμαι μεγαλωμένη και έχω δει τι δεν μου αρέσει να να μου κάνουν, ώστε να μην το κάνω. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον γάμο, στη σχέση δεν επεμβαίνω, δεν ομιλώ».