Χριστίνα Κοντοβά: Μόνη και ντυμένη στα μαύρα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης ήταν μαζί για 5,5 ολόκληρα χρόνια. Είχαν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όποτε τους εντόπιζε ο φωτογραφικός φακός σε κοινές τους εμφανίσεις, οι δυο τους φαινόντουσαν πολύ ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μάλιστα, πέρασαν μαζί ένα από τα πιο δύσκολα σημεία στη ζωή της διάσημης σχεδιάστριας, καθώς επιθυμούσε τόσο πολύ να γίνει μαμά και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της υιοθεσίας της μικρής Ada από την Αφρική. Τα κατάφεραν και έτσι το παιδί τους πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά τους (δείτε εδώ το βίντεο από την βάφτισή της), όμως πριν προλάβουν να χαρούν την νέα τους ζωή, όλα άλλαξαν από την μια στιγμή στην άλλη, διότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά μετά τον χωρισμό με τον Τζώνη Καλημέρη

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αν και φαινόταν πως το ήθελαν, καθώς ο πρώην της είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του:

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη Χριστίνα, είχε αναφέρει: «δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Παρόλα αυτά, αυτό δεν συνέβη ποτέ (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή εμφάνιση πριν τον χωρισμό). Πλέον, λοιπόν, ξεκινά μία καινούρια σελίδα στη ζωή όλων.

Τις προάλλες, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr "τσάκωσε" την μαμά της Ada στα μαγαζιά, την ώρα που έκανε την βόλτα της μόνη της, φορώντας μαύρα ρούχα, πέρα από το λευκό της πουλόβερ, και προχωρώντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Δεν κρατούσε τσάντα, όμως δεν έλειπαν τα αξεσουάρ από το σύνολό της, αφού επέλεξε να "στολίσει" το πάνω μέρος του σώματός της φορώντας μεσαίου μεγέθους χρυσούς κρίκους.

Χριστίνα Κοντοβά

Χριστίνα Κοντοβά χωρισμός