Ευχάριστα νέα για αγαπημένη ηθοποιό μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο

Η ανακοίνωσή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Jane Fonda
Instagram / Jane Fonda

Το τελευταίο διάστημα ακούμε αρκετά συχνά για θανάτους πολύ αγαπημένων προσώπων της σόουμπιζ λόγω ασθενειών, με πολύ πρόσφατο εκείνον μίας από εκ των πιο καταξιωμένων ηθοποιών της γενιάς της. Το ίδιο ισχύει και για τους διάσημους του εξωτερικού.

Μέσα σε όλη αυτή τη θλίψη, όμως, έγινε και μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για άλλη μία ηθοποιό από το εξωτερικό η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από λίγο διάστημα και αμέσως ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες.

Ευχάριστα νέα για την υγεία της Τζέιν Φόντα μετά την διάγνωσή της με καρκίνο

Ο λόγος για την Τζέιν Φόντα, η οποία πραγματοποίησε τις πέντε πρώτες χημειοθεραπείες και οι γιατροί της εξήγησαν πως ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση. Η χαρά της είναι απερίγραπτη και γι' αυτό θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα με το κοινό που την παρακολουθεί τόσα χρόνια.

Jane Fonda
Instagram / Jane Fonda

Έτσι προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας τις έχει συμβεί και τονίζοντας πως αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει πάρει για τα γενέθλιά της τα οποία είναι την επόμενη εβδομάδα, όπου θα κλείσει τα 85.

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ», έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή. Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε και στείλατε καλές σκέψεις για μένα. Είμαι σίγουρη ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα καλά νέα».

Πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει μήνυμα και να της δείξει πως την στηρίζει σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ευτυχία της, δίνοντάς της κίνητρο να συνεχίσει να παλεύει για το καλό της και για την υγεία της.

Jane Fonda ασθένεια
Instagram / Jane Fonda