«Εμένα με φωνάζουν Big D για...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του ΣΚΑΪ με την ατάκα του Νίκου Μουτσινά

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εμένα με φωνάζουν Big D για...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του ΣΚΑΪ με την ατάκα του Νίκου Μουτσινά

Αρκετά συχνά, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, τηλεφωνούν πολλοί διάσημοι οι οποίοι για να κάνουν μία μικρή φάρσα στον παρουσιαστή του παρουσιάζονται ως εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες που αντιμετωπίζουν όχι και τόσο σοβαρά ή αστεία προβλήματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16/12, λοιπόν, τηλεφώνησε στο πλατό ο Mente Fuerte (που επιβεβαίωσε την σχέση του με την Μαρία Σολωμού), ο οποίος παρίστανε τον Διονύση, έναν οδηγό φορτηγών, που αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα όσον αφορά τις γυναίκες. Χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα ακόμη ο Νίκος Μουτσινάς, του απάντησε σε μία ατάκα του με μία ακόμη πιο ξεκαρδιστική η οποία άφησε το κοινό άφωνο.

Η όλο νόημα ατάκα του Νίκου Μουτσινά

«Εγώ δεν έχω προβλήματα με τις γυναίκες, γιατί είμαι παίκτης. Επειδή βλέπω ότι με την τηλεόραση δεν το ‘χεις, δεν είναι το δυνατό σου σημείο, έχω γράψει ένα τραγούδι που θέλω να το πούμε μαζί», του είπε χαρακτηριστικά ο "Διονύσης" και του απήγγειλε κάποιους από τους στίχους:

«Τη στιγμή που σου την κάνω, ξέρω πως σε χάνω. Είσαι η καψούρα μου και κάτι παραπάνω. Σαν σοκολάτα είμαστε γεμάτοι αδρεναλίνη, πέτα το μαγιό και κοίτα τι θα γίνει» και πρόσθεσε: «Εγώ το έγραψα μέσα στη νταλίκα. Εμένα με φωνάζουν Big D, γιατί με λένε Διονύση και είμαι μεγάλος».

«Εμένα με φωνάζουν Big D για άλλους λόγους», του απάντησε ίδιος, ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «… γιατί είμαι μεγάλος dinosaur», γεγονός που θυμίζει σε όλους τον τηλεοπτικό καβγά με τον Γιώργο Λιάγκα πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ τι είχε πει και τον εκνευρισμό του οικοδεσπότη του ΑΝΤ1).