«Το βλέπω από τον Μάκη και...» - Η κίνηση της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου, που την παραξένεψε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το βλέπω από τον Μάκη και...» - Η κίνηση της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου, που την παραξένεψε

Την Πέμπτη 15/12 η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα για την εκπομπή της στο πλατό του MEGA, Ελένη, ωστόσο την Παρασκευή 16/12 αποφάσισε να μη ντυθεί γιορτινά, αλλά να "πιάσει" τέτοιου είδους θέματα προς συζήτηση μαζί με τους συνεργάτες της.

Έτσι, λοιπόν, άρχισαν να συζητούν όλοι μαζί για τις πιο ωραίες αναμνήσεις που έχουν μέχρι τώρα για τα Χριστούγεννα και ύστερα από εκείνη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μίλησε για το Πάσχα, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην συνήθεια που έχει με τον σύζυγό της και τα παιδιά της να κόβουν πολλές βασιλόπιτες, τονίζοντας πως η οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου κάθε φορά που κόβει την πίτα, κόβει και ένα κομμάτι για έναν άλλο λόγο πέρα από τα πρόσωπα που βρίσκονται εκεί (δείτε εδώ το δώρο που έκανε η μητέρα του Ματέο στην κόρη της Ελένης Μενεγάκη).

Γιατί κόβει ένα ξεχωριστό κομμάτι η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα, στην βασιλόπιτα

«Το βλέπω από τον Μάκη και την οικογένειά του αυτό. Όταν κόβουμε πίτες, δεν κόβουμε μία, μία είναι για εμάς και τα παιδιά που υπάρχει και ο τσακωμός ποιος θα το κερδίσει (το φλουρί), η άλλη είναι με τους γονείς μας και τα αδέρφια μας κλπ, εκείνοι κόβουν πάντα και ένα κομμάτι για τη δουλειά. Εγώ αυτό δεν το ήξερα».

Με τι ασχολείται η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου

Η Λιλίκα Παντζοπούλου δεν επιθυμεί, όπως και ο γιος της, Ματέο, τα φώτα της δημοσιότητας, με την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη να έχει πάντως τις δικές της ασχολίες και την νύφη της να χαίρει της εκτίμησής της.

Μπορεί στην αρχή η σχέση τους να μην ήταν η καλύτερη, ωστόσο με τον καιρό η Ελένη Μενεγάκη, που ετοιμάζεται για μια νέα κουμπαριά, και η Λιλίκα Παντζοπούλου δέθηκαν πάρα πολύ και πλέον έχουν αμέριστη αγάπη η μία για την άλλη.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή της νύφης της, ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr