Θύμα απάτης ο Παύλος Σταματόπουλος - Τι συνέβη

Αδιανόητο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα γεγονότα τρέχουν τις τελευταίες ημέρες και ενώ πολύ σημαντικά ζητήματα "ταλανίζουν" την ελληνική κοινωνία, συμβαίνουν εξίσου σοκαριστικές καταστάσεις στη ζωή των διασήμων που δεν γίνεται να μείνουν ασχολίαστες. Τις προάλλες, για παράδειγμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπεσε θύμα κλοπής, ενώ βρέθηκε και στο αστυνομικό τμήμα.

Την Παρασκευή 16/12, όμως, θύμα απάτης έπεσε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος βρίσκεται και στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο, Χαμογέλα και πάλι, αλλά και στο Just The 2 of Us, μαζί με την Άντζελα Δημητρίου.

Θύμα απάτης ο Παύλος Σταματόπουλος

Ο ίδιος, λοιπόν, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να προειδοποιήσει τους φίλους του, διαδικτυακούς και μη, για το γεγονός πως κάποιος έχει κλέψει τις φωτογραφίες του, έχει δημιουργήσει λογαριασμό σε γνωστή εφαρμογή γνωριμιών και παριστάνει πως είναι εκείνος, σε ηλικία, όμως, 55 ετών, αναφέροντας μάλιστα πως είναι έτοιμος να κάνει παιδιά.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε είναι μεγάλη, αλλά φαίνεται πως ο δημοσιογράφος το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και θέλησε να προλάβει τον κόσμο πριν δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ανήκει σε μένα αυτό το προφίλ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παύλος Σταματόπουλος

Παύλος Σταματόπουλος απάτη

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Την περασμένη εβδομάδα ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν εκτός εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» καθώς χωρίς να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφέρει πως κάποιες δύσκολες στιγμές που περνά δεν του επιτρέπουν να είναι στη θέση του.

Ωστόσο, μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας ο ίδιος επέστρεψε και πάλι στην οικεία του. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις μέρες γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα γιατί γύρισα σπίτι! Γύρισα σπίτι γιατί μια αλυσίδα ανθρώπων πάλεψαν για μένα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου που ήταν όλοι δίπλα μου. Ευχαριστώ».

Ανάρτηση Παύλου Σταματόπουλου