Mente Fuerte - Μαρία Σολωμού: «Σουτ εσύ γυναίκα» - Η φωτογραφία από τα παρασκήνια των Madwalk που μαρτυρά την σχέση τους

Οι όλο νόημα αναρτήσεις τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα της Μαρίας Σολωμού ακούγεται σε κάθε πάνελ πρωινής εκπομπής αυτές τις ημέρες ύστερα από το σκηνικό με τον δημοσιογράφο του OPEN τον οποίο έβρισε. Πολλοί από τους παρουσιαστές, αλλά και τα πρόσωπα της τηλεόρασης πήραν θέση για το θέμα, διότι μπορεί να έχουν όλοι μία αντίστοιχη εμπειρία η οποία δεν είναι ευχάριστή ή αστεία για όλους. Δεν είναι, όμως, αυτός ο μόνος λόγος.

Η σχέση που έχει αναπτύξει με τον καλλιτέχνη Mente Fuerte το τελευταίο διάστημα έχει κινήσει υποψίες. Η ίδια δεν θέλει να απαντήσει για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως οι αναρτήσεις και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι όλο και περισσότερες και, μάλιστα, όταν συζητούν στα social media τους εκφράζουν και ζήλια για τα μηνύματα που μπορεί να δέχονται από άλλους (δείτε εδώ την σκηνή ζηλοτυπίας της ηθοποιού).

Οι όλο νόημα αναρτήσεις του Mente Fuerte και οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

Την Παρασκευή 16/12, παρατηρήθηκε κάτι ακόμα. Σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του τραγουδιστή, δημιουργήθηκε ένας διάλογος όλο νόημα ανάμεσά τους.

«Γιατί πίσω από ένα επιτυχημένο άντρα… βρίσκεται μια σωστή προετοιμασία», έγραψε στην λεζάντα ο τράπερ, με την Μαρία Σολωμού να σχολιάζει: «Εγώ θέλω να μάθω το μυστικό της επιτυχίας ……», για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Μente Fuerte: Εσύ μάθε τη συνταγή για μουσακά και άσε τα μυστικά

Μαρία Σολωμού: Εγώ θα τη μάθω…. Εσύ θα το τραβήξεις tik tok ????

Mente Fuerte: Σουτ γυναίκα

Mente Fuerte
Instagram / Mente Fuerte

Mente Fuerte Μαρία Σολωμού

Μάλιστα, ο ίδιος μετά την εμφάνισή τους στα Madwalk 2022, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από τα παρασκήνια, με τους δυο τους να βρίσκονται σε μία πολύ όμορφη και τρυφερή στιγμή, η οποία "φούντωσε" τις φήμες ακόμη περισσότερο.

Εκείνη έχει βγάλει τα παπούτσια της και ακουμπάει τα πόδια της πάνω του, ενώ φοράει πλέον μόνο ένα πουκάμισο και το καλσόν της.

Mente Fuerte Σολωμού
Instagram / Mente Fuerte