Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, η οποία μπορεί να είναι γεμάτη, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει ανοιχτά την συμμετοχή του στο Survivor All Star, η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται να γίνει στις 8 Ιανουαρίου και μάλιστα τα "αστέρια" του Άγιο Δομίνικου θα αναχωρήσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Τόσο η χορεύτρια όσο και ο φαρμακοποιός τόνισαν στις τηλεοπτικές κάμερες προχθες 15/12 πως δεν πρόκειται ούτε να τσακωθούν ούτε να χωρίσουν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι και πως επίσης είναι απίθανο να τους δουν να αλληλοψηφίζονται (δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις τους).

Τι συμβαίνει με την υγεία της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ωστόσο, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της και ανησύχησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους αλλά κι όσους περιμένουν να την δουν ξανά στους στίβους μάχης του Survivor.

Συγκεκριμένα, η ίδια το βράδυ της Παρασκευής 16/12 δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instastories της όπου τη βλέπουμε να έχει ορό στο δεξί της χέρι και να κάνει λόγο για δύσκολη μέρα, έχοντας όμως στο πλευρό της φυσικά τον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ την φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο).

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να εξηγήσει ποιο ήταν το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά σας. Για όσους με ρωτάτε τι έπαθα. Σε μια εξέταση που είχα κάνει για την καρδιά μου, που έχω φύσημα, είδαν ότι είχα αρρυθμίες. Οπότε πήγαμε να κάνουμε άλλη μια εξέταση να δούμε τι είναι αυτό, γιατί είχα αρρυθμίες. Εν τέλει οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, είναι όλα τέλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά στα instastories η Βρισηίδα Ανδριώτου.