«Ξανά στο πόστο μου» - Επέστρεψε στο «Open Weekend» η Μαρία Φραγκάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Μετά από 2 εβδομάδες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξανά στο πόστο μου» - Επέστρεψε στο «Open Weekend» η Μαρία Φραγκάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε τις τελευταίες μέρες η Μαρία Φραγκάκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός εκπομπής Open Weekend τις περασμένες δύο εβδομάδες και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Αρχικά, η Ελένη Τσολάκη είχε πει στις 3/12: «Στη θέση της Μαρίας μας σήμερα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού. Της συνέβη κάτι την Πέμπτη το βράδυ. Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο. Έκανε ένα μικρό χειρουργείο. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση και γρήγορα και πάλι κοντά μας».

Ωστόσο, απούσα ήταν και το επόμενο 10/12 Σαββατοκύριακο, με την παρουσιάστρια να τονίζει: «Καλημέρα στην ομαδάρα αυτή. Το Μαράκι μας, η Μαρία Φραγκάκη, συνεχίζει να αναρρώνει και της στέλνουμε ένα γλυκό φιλί. Ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω από όσο ελπίζαμε και όσο περιμέναμε αλλά όταν θα είναι έτοιμη, δυνατή και ακμαία την περιμένουμε κοντά μας».

Μάλιστα, η Μαρία Φραγκάκη είχε αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την υγεία της μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα μέσα από μία φωτογραφία της όπου ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορούς στο χέρι.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να προειδοποιήσει το κοινό να προσέχει τον εαυτό του, διότι όταν ένας άνθρωπος κουράζεται και προσπαθεί να αγνοήσει τις ανάγκες του σώματός του, εκείνο θα καταρρεύσει μέχρι και ο ίδιος να επανέλθει, τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα διάλειμμα από όλα όταν είναι απαραίτητο.

«Γιατί αν δεν προγραμματίσει εσύ ένα διάλειμμα, θα σε αναγκάσει ο οργανισμός σου να το κάνει – χωρίς καν να σε ρωτήσει και καθόλου δε θα σου αρέσει», είχε γράψει χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί "περαστικά" και καλή, αλλά και γρήγορη ανάρρωση (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Επέστρεψε στο «Open Weekend» η Μαρία Φραγκάκη

Όπως φαίνεται όμως, η Μαρία Φραγκάκη τα άφησε όλα αυτά πίσω και πλέον η κατάσταση της υγείας της είναι μια χαρά για αυτό και το πρωί του Σαββάτου 17/12 η Ελένη Τσολάκη την υποδέχτηκε με χαρά!

«Είμαι καλύτερα, δόξα το Θεώ! Και προσεχώς καλύτερα! Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ξανά στη θέση και το πόστο μου. Μου λείψατε πολύ» ανέφερε η Μαρία Φραγκάκη.