«Άραγε ξέρουν ότι υποφέρω αυτή τη στιγμή;» - "Ράγισαν" καρδιές οι δηλώσεις του Γιώργου Περρή

«Με πλήγωσαν τα αρνητικά σχόλια για ένα 24ωρο, γιατί δεν είμαι ρομπότ, είμαι άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άραγε ξέρουν ότι υποφέρω αυτή τη στιγμή;» -

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο μίλησε το πρωί του Σαββάτου 17/12 ο Γιώργος Περρής. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη του σεξουαλικού του προσανατολισμού, στο διαζύγιο των γονιών του που βίωσε αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα είχε αποκαλύψει ένα περιστατικό του παρελθόντος που σχετίζονταν με την συνεργασία του με μια δισκογραφική εταιρία, όπου είχαν βάλει όρο στο συμβόλαιο του τραγουδιστή να μην αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Περρή

«Στο σχολείο θυμάμαι να κάθομαι σε μία γωνία στο διάλειμμα και παρακολουθούσα τους συμμαθητές μου. Τους κοίταζα στα μάτια και σκεφτόμουν: άραγε, ξέρουν ότι υποφέρω αυτή τη στιγμή; Μπορούν να το διαβάσουν στα μάτια μου;

Ήταν ένα πολύ βίαιο διαζύγιο, με πολλή ψυχολογική κακοποίηση και σε μένα και στον αδερφό μου. Γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου, ο αδερφός μου πήγε με τον πατέρα μου, εγώ με τη μητέρα μου κι αυτό έφερε μία μεγάλη ρήξη. Αυτό για την ψυχή ενός 5χρονου παιδιού είναι το τέλος του κόσμου».

Αναφορικά με την στιγμή που αποκάλυψε την σεξουαλική του ταυτότητα, γεγονός που έλαβε θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, είπε: «Το μόνο που μετράει για μένα είναι τα πάρα πολλά μηνύματα που έλαβα από παιδιά από Ελλάδα και εξωτερικό, που είπαν ότι εκτίμησαν αυτό που έκανα και ότι είμαι πρότυπο γι’ αυτούς.

Όσο υπάρχουν παιδιά και έφηβοι που πραγματοποιούν απόπειρες αυτοκτονίας ή δέχονται bullying και βία γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να μιλάμε. Με πλήγωσαν τα αρνητικά σχόλια για ένα 24ωρο, γιατί δεν είμαι ρομπότ, είμαι άνθρωπος».

Τέλος, αναφορικά με τις συνεργασίες που έχει κάνει στη μουσική, ξεχωρίζει εκείνη με τη Λάρα Φαμπιάν. «Είμαι πολύ τυχερός. Κάποιους ανθρώπους που τους είχα σαν παιδικά ινδάλματα συνεργαστήκαμε. Όταν κάναμε την πρώτη περιοδεία με την Λάρα Φαμπιάν πριν βγω, την ώρα που ετοιμαζόμουν, κάθε βράδυ ήθελα να πάρω την μάνα μου τηλέφωνο, να της πω “μαμά, παίζω με την Λάρα Φαμπιάν, το πιστεύεις;».