«Φέτος το καλοκαίρι...» - Η Σοφιάνα Αβραμάκη απαντά ανοιχτά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

"Σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Φέτος το καλοκαίρι...» - Η Σοφιάνα Αβραμάκη απαντά ανοιχτά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 17/12 η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» απάντησε μεταξύ άλλων και στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Να υπενθυμίσουμε πως όλα τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό αναφέρουν πως ο ίδιος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν χωρίσει οριστικά, ωστόσο μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. Μάλιστα, φήμες θέλουν την επιχειρηματία να βρίσκεται ήδη σε μια νέα σχέση (δείτε εδώ ποιος είναι ο νέος της σύντροφος).

Όσον αφορά, μάλιστα, τον Κωνσταντίνα Βασάλο έχει ακουστεί πως υπήρξε κάτι ερωτικά τόσο με την Σοφιάνα Αβραμάκη όσο όμως και με την Χριστίνα Κολέτσα, με την οποία συμμετείχε στο Asia Express.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια από την πλευρά της το έχει διαψεύσει κατηγορηματικά:

«Πέρασα πολύ ωραία στο Asia Express, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα. Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster.

Μου έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν. Υπήρχε για δύο χρόνια στη ζωή μου ένας άνθρωπος και δεν το ήξερε κανείς. Περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τραγούδι είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνο και με έχουν κακοφωτήσει. Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η δημιουργία οικογένειας. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο, να δεθώ και να είμαστε μαζί», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κολέτσα (δείτε εδώ το βίντεο).

Τι απαντά η Σοφιάνα Αβραμάκη για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Βασάλο

Τις φήμες για την μεταξύ τους υποτιθέμενη σχέση έσπευσε λοιπόν να διαψεύσει με την σειρά της και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά. Δεν υπάρχει κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν έχω καν επαφή με τον άνθρωπο. Δεν ήμασταν μαζί στην Πάρο το καλοκαίρι, δεν πήγα στην Πάρο φέτος το καλοκαίρι.

Βλέπω ότι του έχουν χρεώσει 2-3 σχέσεις με διάφορες του χώρου. Για μένα, αν μπορώ να μιλήσω, όχι δεν έχω σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας» είπε χαρακτηριστικά.