Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Μπόμπα στο ταξίδι της στο Άμστερνταμ - Τι συνέβη

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα από την πρώτη στιγμή που έγιναν γονείς, αφοσιώθηκαν στις δύο κόρες τους, την Φιλίππα και τη Αριάνα, οι οποίες καθημερινά μεγαλώνουν όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα και οι ανάγκες τους να είναι διαφορετικές.

Παρόλα αυτά, χρειάζονται και λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, ιδιαίτερα μετά το άνοιγμα του καινούριου τους μαγαζιού για το οποίο δούλεψαν πολύ σκληρά για πολύ καιρό. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι για τις γιορτές και να απολαύσουν λίγο χρόνο ρομαντικά, χωρίς τα παιδιά τους και κατέληξαν στο Άμστερνταμ.

Το πρόβλημα υγείας της Χριστίνας Μπόμπα στο ταξίδι της στο Άμστερνταμ

Λίγες ώρες αφού έφτασαν, ωστόσο, συνειδητοποίησαν πως η σύζυγος του παρουσιαστή δεν αισθανόταν πολύ καλά. Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με εκείνη να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη, με εκείνον να προσπαθεί να της φτιάξει την διάθεση και το κέφι, δείχνοντάς της όμορφη θέα που έχουν από το παράθυρο του ξενοδοχείου όπου μένουν.

Δεν τα κατάφερε πολύ καλά, βέβαια, αφού η καλή του έχει γαστρεντερίτιδα και δεν έχει καταφέρει να συνέλθει μέσα σε τόσο λίγες ώρες.

Τα πρώτα λόγια των δίδυμων παιδιών της

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει κερδίσει τις καρδιές των ακόλουθων της στα social media, είτε με αυτήν, είτε με τις δύο πανέμορφες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Η γνωστή influencer γεμίζει με αγάπη και "γλύκα" το Instagram όταν αναρτεί φωτογραφίες στο instagram με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, - που πρόσφατα έγινε λόγος για την "συνάντηση" του με τον Γιώργο Μαυρίδη( δείτε εδώ τι είπε ο πρώην παίκτης του Asia Express) - και τις δυο γεμάτες ενέργεια δίδυμες κόρες της, τα social "βουλιάζουν" από μηνύματα συμπαράστασης.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το νέο της Q & A στο instagram απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για τη μητρότητα και την καθημερινότητα με τις κόρες της.

Οι δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα είναι σχεδόν 1,5 έτους, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποίησαν την βάφτιση των κοριτσιών τους στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πρώτη φορά πως σκέφτεται να μεγαλώσουν την οικογένειά της, ενώ οι μικρές έχουν ξεκινήσει να λένε τις πρώτες λέξεις φωνάζοντας «μαμά».

Πώς είναι η καθημερινότητα με τις μικρούλες;

– Αχ είναι τόσο απολαυστικές… Βέβαια όλη μέρα μας τρέχουν αλλά είναι τόσο ωραία!

Πώς τα πας με τις μικρές; Εμείς 17 μηνών δίδυμα, δεν μπορώ

-Τα καταφέρνουμε, αλλά έχουμε βοήθεια πια και μπορούμε να δουλεύουμε.

Πώς είναι οι μικρές; Σε έχουν πει «μαμά»;

-Μιλάνε πάρα πολύ. Μαμά λένε καιρό τώρα, αλλά τα λένε σχεδόν όλα πια με τον δικό τους μπεμπεδίστικο τρόπο

Σκέφτεστε να κάνετε και άλλα παιδάκια;

– Ναι, αλλά αργότερα, να συνέλθω λίγο πρώτα.

Οι απαντήσεις της Χρ. Μπόμπα

Οι απαντήσεις της Χρ. Μπόμπα