Full in love η Δανάη Λιβιεράτου - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συντρόφου της για τα 20ά γενέθλιά της

Συγκινεί ο Γάλλος μουσικός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Λιβιεράτου
Instagram / Δανάη Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου, η μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι που, πέρα από το γεγονός πως έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο και πιστό κοινό στα social media της, είναι πολύ καλή ερμηνεύτρια και, μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο της ως πρωτοεμφανιζόμενη στο Madwalk 2022 (δείτε την εδώ να τραγουδάει φορώντας το γεμάτο στρας μίνι φόρεμά της).

Όπως φαίνεται, λοιπόν, βιώνει τεράστια επιτυχία όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όμως το ίδιο ισχύει και για την προσωπική της ζωή, εδώ και πολύ καιρό. Η ίδια είναι σε σχέση με έναν Γάλλο μουσικό, τον Pablo Miller και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρουσιάζει πολλές από τις ρομαντικές στιγμές τους στους ακόλουθούς της.

Η ερωτική εξομολόγηση του συντρόφου της Δανάης Λιβιεράτου για τα γενέθλιά της

Την Παρασκευή 16/12, ήταν μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για τους δυο τους, καθώς το νεαρό κορίτσι είχε τα γενέθλιά του και αποφάσισε να το γιορτάσει με τον καλό της πηγαίνοντας για φαγητό, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στο προφίλ της.

«Μοιάζω για 20;», έγραψε χαρακτηριστικά εκείνη, ενώ εκείνος για να της ευχηθεί, δημοσίευσε στο δικό του προφίλ δύο φωτογραφίες της, προχωρώντας σε μία μικρή ερωτική εξομολόγηση για εκείνη. «Χρόνια πολλά, φως μου», ανέφερε αρχικά και στην δεύτερη εικόνα που ανέβασε, σημείωσε: «Σ' αγαπώ».

Δανάη Λιβιεράτου γενέθλια
Instagram / Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου σύντροφος
Instagram / Pablo Miller

Δανάη Λιβιεράτου αγόρι
Instagram / Pablo Miller

Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Παρίσι

Στην Πόλη του Φωτός, στο κοσμοπολίτικο Παρίσι, πέρασε όμορφες στιγμές η Δανάη με τον αγαπημένο της Pablo Miller πριν από λίγο διάστημα, μετά την Ίο και την Γροιλανδία (δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες) κάνοντας βόλτες στους πανέμορφους δρόμους και πηγαίνοντας σε γνωστά μαγαζιά για την διασκέδαση τους.