Σαν τα παραμύθια: Με κάλτσες δίπλα από το τζάκι και ένα χιονισμένο δέντρο - Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Μπόσνιακ & του Αντώνη Ρέμου

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια (δείτε εδώ το νυφικό που είχε φορέσει η σύζυγος του τραγουδιστή) και έχουν μαζί ένα παιδί, την μικρή Ελένη. Οι τρεις τους ζουν μαζί και όποτε το επιτρέπουν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας οικογενειακές δραστηριότητες και βόλτες.

Μιας που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, όμως, έμειναν σπίτι και αποφάσισαν να στολίσουν το δέντρο τους, όπως και τον υπόλοιπο χώρο και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα του καλλιτέχνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο δείχνοντας τα διακοσμητικά που επέλεξε να βάλει πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, τα κόκκινα και πράσινα μαξιλάρια που διάλεξε για τον καναπέ, αλλά και τις κάλτσες που κρέμασε δίπλα από το μεγάλο τζάκι.

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Όσον αφορά το δέντρο, είναι ψηλό και χιονισμένο και πάνω του έχουν τοποθετήσει μπάλες μεγάλες και μικρές σε γήινες αποχρώσεις, μαζί με τα λαμπάκια με τον "ζεστό" φωτισμό.

Η στιγμή που ο τραγουδιστής ερμήνευε και κοιτούσε την καλή του και την κόρη του

Ο Αντώνης Ρέμος «μάγεψε» όσους πήγαν να τον απολαύσουν στο Κατράκειο Θέατρο στη χθεσινή του συναυλία (06/09). Στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή γι' ακόμη μία φορά ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έδωσε το παρών στη συναυλία και θαύμασε τον σύντροφο της.

Το Κατράκειο Θέατρο ήταν κατάμεστο για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη, που έκανε Special Guest εμφάνιση. Οι δύο ερμηνευτές πρόσφεραν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και παρέσυραν στις μουσικές και τους στίχους τους τα πλήθη.

Μεταξύ των θεατών, όμως, υπήρχαν και δύο εκλεκτές παρουσίες. Αυτές δεν ήταν άλλες από τη σύντροφο και την κόρη του Αντώνη Ρέμου. Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την κόρη τους, Ελένη, κάθισαν στις πρώτες θέσεις της σειράς και απόλαυσαν τις ερμηνείες του τραγουδιστή, αλλά φυσικά και της Ελεονώρας Ζουγανέλης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, όπου η Μπόσνιακ, πηγαίνει σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Συχνά πυκνά δίνει το παρών, όπως είχε κάνει και στη συναυλία του τραγουδιστή στη Μύκονο (Δείτε εδώ βίντεο από το χορό της Μπόσνιακ).

Υβόνη Μπόσνιακ κόρη Ρέμου Ελένη