«Ένα απλό φιλί ήταν...» - Η απάντηση του Χρήστου Λούλη για το γκέι φιλί του Χαλκιά και του Μπένου στο Maestro

«Νομίζω πως η κοινωνία έχει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένα απλό φιλί ήταν...» - Η απάντηση του Χρήστου Λούλη για το γκέι φιλί του Χαλκιά και του Μπένου στο Maestro

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, το πρωί της Κυριακής 18/12. Ο ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα του, με τελευταίο του βήμα τον ρόλο του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, η οποία κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να σπάσει ρεκόρ σε τηλεθέαση, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις σκηνές που προκάλεσαν "σάλο" με το τηλεοπτικό ζευγάρι του Αντώνη με τον Σπύρο και το γκέι φιλί τους, κάνοντας έναν παραλληλισμό με μία σκηνή που είχε προβληθεί πριν από 20 χρόνια και είχε κάνει επίσης "χαμό".

Το σχόλιο του Χρήστου Λούλη για το γκέι φιλί στο Maestro

«Είναι μία παράσταση που έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει συζητηθεί. Έχουν γραφτεί πολύ ωραίες κριτικές και ο κόσμος που έρχεται είναι ενθουσιασμένος. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που δεν τους άρεσε, είπαν ότι δεν είναι έτσι ο Τσέχωφ», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για το έργο που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στο θέατρο.

Και συμπλήρωσε: «Το να φας τα μούτρα σου, να γρατσουνιστείς και να σπάσεις κανένα πλευρό, ναι, πονάς, αλλά δεν το μετανιώνεις, γιατί ακολούθησες την καρδιά σου, έτσι δεν είναι; Πολλές φορές στη δουλειά μου τα τελευταία 25 χρόνια έχω πέσει με τα μούτρα».

Έπειτα, μίλησε για την σειρά του MEGA: «Άξιζε να είναι στο Netflix. Μακάρι να γίνει το έναυσμα και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια. Να είναι μεταξύ 6-15 επεισόδια, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει».

«Νομίζω πως η κοινωνία έχει γίνει πιο δεκτική. Μας αρέσει καμιά φορά να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι δεν αλλάζει τίποτα. Κάτι αλλάζει, δεν είμαστε η ίδια κοινωνία όπως πριν από 20 χρόνια. Ένα απλό φιλί ήταν στο «Κλείσε τα Μάτια» και έγινε χαμός», κατέληξε για την "επίμαχη" σκηνή του φιλιού.