The voice highlights (18/12): Τα ''πειράγματα'' των κριτών και η αδερφή γνωστής τραγουδίστριας που ανέβηκε στη σκηνή

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The voice highlights (18/12): Τα ''πειράγματα'' των κριτών και η αδερφή γνωστής τραγουδίστριας που ανέβηκε στη σκηνή

Πολλά νέα και ανερχόμενα ταλέντα είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 18/12 στο The voice of Greece στον ΣΚΑΪ με τους κριτές να λένε αρκετά ''ναι'' και άλλα ''όχι'' εκεί, που έκριναν ότι δεν υπάρχει χώρος για την επόμενη φάση. Φυσικά οι ενθουσιασμοί δεν έλειψαν, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με πολλές εκπλήξεις (δείτε εδώ τους 2 τραγουδιστές, που θα μπούνε στο παιχνίδι και το ρόλο τους).

Τα highlights του The voice για το επεισόδιο της Κυριακής 18/12

Η παίκτρια που "αναστάτωσε" το πλατό

Το νέο επεισόδιο του The Voice of Greece ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 18/12 και αφού ανέβηκε ο πρώτος διαγωνιζόμενος, ακολούθησε μία κοπέλα η οποία έφερε αναμνήσεις από το παλιό σόου. Πρόσφατα, για παράδειγμα, εισέβαλλε ένας παίκτης του Survivor αιφνιδιάζοντας τον Γιώργο Λιανό, όμως αυτή τη φορά πρόκειται για παίκτρια η οποία είχε βρεθεί ξανά στο σόου.

Ο λόγος για την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία εκπροσώπησε και την Κύπρο στην Eurovision την χρονιά που πέρασε, αλλά έγινε γνωστή από το The Voice. Δεν διαγωνίστηκε, όμως, η ίδια, αλλά η αδερφή της. Αφού τραγούδησε, τρεις στους τέσσερεις κριτές γύρισαν τις καρέκλες τους, με τον Πάνο Μουζουράκη να είναι ο μοναδικός που δεν το έκανε. Μόλις την είδαν, ο μοναδικός που κατάλαβε ποια είναι η μικρή ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός που έχει συνεργαστεί με την αδερφή της.

«Την Ανδρομάχη την ξέρετε καλά, είναι πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής και μάλιστα εκπροσώπησε και την Κύπρο στην Eurovision. Δεν έχω κάνει φωνητική καθόλου, η αδελφή με με βοηθά σε ότι έχει να κάνει με την μουσική», ανέφερε η Σταυρούλα Δημητροπούλου.

Και η Ανδρομάχη παραδέχτηκε: «Σε αυτά τα τραγούδια που λέει είναι πολύ καλύτερη από μένα, είμαστε πολύ διαφορετικές».

undefined

Τότε, όλοι σηκώθηκαν από την θέση τους έτρεξαν κατά πάνω της και άρχισαν να την διεκδικούν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Τελικά, εκείνη διάλεξε να μπει στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και έτσι πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Επέστρεψε για 2η φορά στο παιχνίδι και αυτή τη φορά "κέρδισε" την επιτροπή

Στη σκηνή του The Voice την Κυριακή 18/12, ανέβηκε μία διαγωνιζόμενη για την οποία μόλις έμαθαν οι κριτές ποια είναι η αδερφή της, έτρεξαν να την διεκδικήσουν. Στη συνέχεια, όμως, ανέβηκαν δύο άντρες οι οποίοι έφεραν τα πάνω κάτω στο πλατό.

Ο ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης, ο οποίος δεν σταμάτησε να "πειράζει" τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος του ανταπέδιδε το "πείραγμα". Μάλιστα, ήταν και ο ένας από τους δύο κριτές που γύρισαν. Δεύτερη ήταν η Έλενα Παπαρίζου.

«Σε έχω πειράξει πολύ σήμερα», είπε ο παίκτης στον τραγουδιστή, με τον ίδιο να τον κοιτά σαν να είναι χαμένος: «Όχι, έχω μπερδευτεί», του απάντησε.

Παρόλο τον χαμό που δημιούργησαν, τελικά ο παίκτης αποφάσισε να τον γειώσει με τον χειρότερο τρόπο και έτσι επέλεξε να μπει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

The Voice παίκτης

Έπειτα, ακολούθησε ο Χριστόδουλος Παπαδάκης, ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη φορά στο σόου, καθώς την πρώτη δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την επιτροπή, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

«Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στο Voice, είχα έρθει και πέρυσι, αλλά δεν είχε γυρίσει καμία καρέκλα. Κάτι το οποίο ελπίζω να μην συμβεί και φέτος. Το άγχος πιστεύω ήταν ο παράγοντας που δεν μου επέτρεψε να δώσω το κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αν και δεν έχει περάσει αρκετός καιρός, έχω μελετήσει και το έχω βάλει πείσμα, πρώτο να καταπολεμήσω το δικό μου άγχος και δεύτερον να γυρίσω, αν όχι και τις τέσσερις, κάποιες απ’ αυτές τις καρέκλες».

Ο ίδιος, λοιπόν, ερμήνευσε το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος», κερδίζοντας εν τέλει τρεις από τους τέσσερις coaches, οι οποίοι γύρισαν να τον διεκδικήσουν, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι και αυτός με το team της Έλενας Παπαρίζου.