«Με την Καίτη και την αδερφή της είμαστε...» - Η Άντζελα Δημητρίου ξεκαθάρισε τι συμβαίνει πραγματικά με την Γαρμπή

Ιδιαίτερα μετά την αποχώρησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με την Καίτη και την αδερφή της είμαστε...» - Η Άντζελα Δημητρίου ξεκαθάρισε τι συμβαίνει πραγματικά με την Γαρμπή

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Παύλος Σταματόπουλος είναι το ζευγάρι που αποχώρησε το Σάββατο 17/12 από το Just The 2 of Us και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο στούντιο του ALPHA για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις τους. Οι δυο τους εξήγησαν πως δεν στεναχωρήθηκαν με την απόφαση του, αλλά τόνισαν πως πέρασαν υπέροχα όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια απάντησε και για την "κόντρα" της με την Καίτη Γαρμπή, η οποία φαίνεται πως ξεκίνησε μέσα στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι συνέβη), αλλά κρύβει κι άλλα από πίσω, τα οποία ίσως είναι άγνωστα για το μεγαλύτερο μέρος του κοινού (δείτε εδώ τι συνέβη 1996 ανάμεσά τους).

Η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου για την κόντρα της με την Καίτη Γαρμπή

Στο live στις 10/12 λίγο μετά το act της τους, μάλιστα, οι κριτές στάθηκαν στην εξωτερική εμφάνιση της Δημητρίου, αφού είναι στα καλύτερά της με την Καίτη να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, που από ότι φάνηκε ενόχλησε τη συνάδελφό της.

«Μάλλον το ράβει νομίζω και παραμένει τόσο καλά», είπε η Καίτη Γαρμπή για την Άντζελα με αίσθηση χιούμορ με τη Δημητρίου να της απαντάει: «Όχι μόνο αυτό, και το ράβω και κάνω γυμναστική συνέχεια, και τα δύο μαζί είναι το καλύτερο Καίτη μου, αγάπη μου....» (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Καίτης για τη φημολογούμενη κόντρα).

Παρόλα αυτά, λοιπόν, η Άντζελα Δημητρίου, θέλησε να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό, απαντώντας στην ερώτηση της ρεπόρτερ του σταθμού στο γεγονός πως εάν έμενε θα τραγουδούσε μαζί με τον Παύλο τραγούδι της Καίτης και έτσι θα "έκλεινε" στόματα.

«Ένα ωραίο ταξίδι που έπρεπε να τελειώσει», είπε αρχικά για την αποχώρησή της.

Και ξεκαθάρισε για την συνάδελφό της: «Δεν κυκλοφορεί κανένα σχόλιο. Με την Καίτη είμαστε πάρα πολύ καλά, την αγαπάω πολύ, μ' αγαπάει κι αυτή, επίσης. Επίσης και την αδερφή της παιδιά, γιατί δεν θέλουμε να ζούμε στις ίντριγκες, εντάξει; Κι εδώ υπάρχει ένας χώρος στον οποίο υπάρχει αγάπη και μέρα χωρίς χαμόγελο, παιδιά, είναι χαμένη μέρα».