«Τον ξέρω από μικρό παιδί...» - Πασίγνωστη ηθοποιός στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη στη σημερινή (19/12) δίκη

Πιστεύει στην αθωότητά του και δεν έχει δεύτερες σκέψεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Δευτέρα 19/12, πραγματοποιείται η νέα δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, του οποίου η υγεία έχει επιδεινωθεί, και στο εδώλιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή μία ηθοποιός, η οποία στέκεται στο πλευρό του κατηγορούμενου και είναι εκεί για να καταθέσει υπέρ του.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον συνάδελφό της, εξηγώντας πως θεωρεί ότι όλα όσα ακούγονται για εκείνον είναι υπερβολές και τονίζει πως είναι αθώος. Όλα αυτά τα στηρίζει στο γεγονός πως τον γνωρίζει από όταν ήταν πολύ μικρός και δεν μπορεί να διανοηθεί πως μπορεί να ισχύει κάτι από τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του.

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη στη σημερινή δίκη πασίγνωστη ηθοποιός

Ο λόγος για την Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία ως δικηγόρος, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ζήτησε η ίδια να είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του, μιας και της αρέσει η αλήθεια και δεν πιστεύει τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται ο γνωστός κωμικός.

Επίσης, από την πείρα που έχει στη νομική, μπορεί να διακρίνει ποιος είναι βιαστής και ποιος αθώος και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι ένοχος.

Όσον αφορά την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα αλλά μένει στο πλευρό του γιατί τον αγαπάει και ξέρει τι άνθρωπος είναι.

Η ίδια, λοιπόν, εντοπίστηκε από τις κάμερες της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πριν μπει στην δικαστική αίθουσα και παραχώρησε μερικές δηλώσεις για τον φίλο της.

«Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι καταθέσεις των μαρτύρων. Σήμερα καταθέτει και η κυρία Πρωτογεράκη. Τόνισε πως αυτοπροτάθηκε να παραστεί στη δίκη και μας είπε συγκεκριμένα ότι πάρα πολλές φορές έχει πει και κατά το παρελθόν ότι η ίδια έχει προθυμοποιηθεί για να παραστεί στη συγκεκριμένη δίκη», ανέφερε αρχικά η ρεπόρτερ του καναλιού.

«Να καταθέσω πρώτα; Μπορώ; Τον ξέρω από μικρό παιδί, από 20 χρονών. Όλα αυτά θα τα κρίνει το δικαστήριο, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα», είπε στη συνέχεια εκείνη.