«Με 2 και 2,5% έρχονται security και μας...» - Κόλαφος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Κάνουν άθλια νούμερα, πάνε άπατες δεν βγαίνει κανείς να το πει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με 2 και 2,5% έρχονται security και μας...» - Κόλαφος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου

Μετά τα σχόλια του για την Νατάσσα Μποφίλιου σχετικά με την φωτογράφιση της στο εξωτερικό, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξαναχτυπά, αυτή την φορά κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου και της εκπομπής του "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast at Star, ο δημοσιογράφος δεν μάσησε τα λόγια του και έκραξε άσχημα λέγοντας πως ενώ τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά, εκείνος σηκώνει το δάχτυλο.

Τα σχόλια του Γιαννόπουλου για τον Σεργουλόπουλο

«Αυτό που μου την σπάει είναι ότι υπάρχουν κάποιες υπερτιμημένες εκπομπές στην ΕΡΤ οι οποίες κάνουν άθλια νούμερα, πάνε άπατες δεν βγαίνει κανείς να το πει. Κάνουν 2- 2,5% ή και 1,5%. Στον ιδιωτικό τομέα με 2 και 2,5% δεν μας κόβουν απλά, έρχονται security και μας παίρνουν σηκωτούς», ανέφερε και έφερε ως παράδειγμα την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Παραδείγματος χάρη η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου. Παρόλο που τον εκτιμώ τον Φώτη, μου βγάζει κάτι… ένα αφ ̓ υψηλού σηκωμένο δάχτυλο. Δεν μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο όταν εσύ κάνεις 2% και δεν κάνεις τίποτα», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν».

Να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή, έχει αναφερθεί στα νούμερα τηλεθέασης.

Η Τζένη Μελιτά συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες είχε σκαρφιστεί ένα κόλπο για να μπορέσει να ανεβάσει τα ποσοστά και το αποκάλυψε την Δευτέρα 20/11 στον αέρα, μέσα από το ξεκαρδιστικό σκετσάκι που ετοίμασε με τον συνάδελφό της.

Όπως είπε, η αγάπη δεν πουλάει και γι' αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί ίντριγκα μεταξύ τους. Έτσι, πέταξε κάτω την σκαλέτα της και ο Σεργουλόπουλος ετοιμάστηκε να φύγει από το πλατό