«Δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και...» - Οι νέες δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την Νατάσα Μποφίλιου 

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε με την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και...» - Οι νέες δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την Νατάσα Μποφίλιου 

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνίστρια την Νατάσα Μποφίλιου, εξαιτίας ενός ταξιδιού της στο Λονδίνο. Η γνωστή τραγουδίστρια, συγκεκριμένα, αποδέχτηκε την πρόσκληση της Τόνιας Μητρούδη που είναι δημιουργός γνωστού fashion brand και πόζαρε φορώντας εντυπωσιακά ρούχα.

Η ίδια ωστόσο έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της για αυτό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μετά από έντονο σχολιασμό τόσο στο Twitter (δείτε εδώ μερικά tweets) όσο και στις εκπομπές, η ίδια αποφάσισε να δώσει την δική της λιτή απάντηση μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», είχε γράψει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Ωστόσο, ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την Νατάσα Μποφίλιου ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος εξαρχής είχε κάνει ένα αιχμηρό tweet για την ερμηνεύτρια (δείτε το εδώ). Ο ίδιος λοιπόν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου για τη Νατάσα Μποφίλιου.

Οι νέες δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την Νατάσα Μποφίλιου

«Θεωρώ ότι το τουίτ μου ήταν ευνόητο, με χιούμορ, άποψη και πολιτικό σχόλιο. Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή. Δεν περίμενα ότι το τουίτ μου θα γίνει αιτία για να δεχτεί πολλές επιθέσεις και επίσης δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και τόσα αρνητικά σχόλια. Η εικόνα της μου έκανε λίγο παράταιρη και δεν μου ταίριαζε με τα λεγόμενά της.

Είναι μια ερμηνεύτρια, την οποία παρακολουθώ καλλιτεχνικά, την εκτιμώ και τη θεωρώ πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια», είπε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.