Τέλος τα ψέματα: Δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Ο παίκτης που έριξε άκυρο στον Ατζούν και το Survivor All Star

Δεν το γνώριζε κανείς αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέλος τα ψέματα: Δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Ο παίκτης που έριξε άκυρο στον Ατζούν και το Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι γεγονός, καθώς το βράδυ της Κυριακής 18/12 το κανάλι του ΣΚΑΪ δημοσίευσε δύο απανωτά τρέιλερ με τους πρώτους 11 παίκτες που θα ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο στις 3 Ιανουαρίου, 5 ημέρες δηλαδή πριν ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση. Υπάρχουν, όμως, άλλοι 17 τουλάχιστον, οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί επίσημα και επομένως δεν είναι τίποτα σίγουρο για το αν θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο.

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου, για παράδειγμα, το οποίο παίζει σε κάθε εκπομπή είναι ένα από τα πιο σημαντικά, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες και ο Ατζούν του έχει τάξει γη και ουρανό για να καταφέρει να τον πείσει να βρεθεί εκεί. Ο ίδιος, ωστόσο, ξεκαθάρισε ποια είναι η αλήθεια.

Δεν είναι ο μόνος πολυσυζητημένος παίκτης. Υπάρχει και κάποιος ο οποίος είχε προκαλέσει μεγάλο χαμό κατά την συμμετοχή του σε προηγούμενο κύκλο και ο οποίος φέρεται πως ζητούσε πολλά παραπάνω χρήματα για να ξαναμπεί στο σόου.

Ο παίκτης που έριξε άκυρο στο Survivor All Star

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε στο Πρωινό μας την Δευτέρα 19/12 και απάντησε μια και καλή για το τι θα συμβεί. Στην αρχή προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά η Φαίη Σκορδά επέμενε να μάθει ποια είναι τα πραγματικά του σχέδια.

«Εγώ βλέπω ότι θα πάει ο Γεωργιάδης στο Survivor του χρόνου γιατί κάνει προπόνηση καλή», είπε αρχικά με χιούμορ ο ίδιος.

«Γιατί δεν απαντάς;», του είπε τότε η Φαίη Σκορδά, με εκείνον να απαντά: «Παιδιά εγώ δεν θα πάω Survivor», ενώ όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον ίδιο να ζητά το τριπλάσιο ποσό από εκείνο που δίνει η παραγωγή του Ατζούν στους υπόλοιπους παίκτες, είπε: «Αυτό δεν ισχύει. Είναι κάποια άλλα πράγματα στη μέση. Είναι κάποια πράγματα με συμβόλαια που έχω για τραγούδι και τα λοιπά. Θα πάω Αυστραλία τώρα κοντά. Είμαι κλεισμένος τις γιορτές».

Τότε, η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει ακούσει ότι αν μπει στο ριάλιτι, αυτό θα συμβεί από τον Φλεβάρη και μετά και συνέχισε να τον ρωτάει αν και τότε έχει συναυλίες: «Αν πήγαινα, θα σας το έλεγα. Αλήθεια σας λέω. Το παιδί μου μου λέει να μην πάω και μου το χτυπάει συνέχεια όμως. Μου λέει "μπαμπά καλές γιορτές, φέτος θα κάνουμε παρέα"», δήλωσε και έκλεισε λέγοντας πως κατά 99,9% δεν θα πάει στον άγιο Δομίνικο.