«Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor All Star

Τι ξέρει, που δεν το γνώριζε κανείς μέχρι τώρα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor All Star

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο νικητής του πρώτου Survivor των περασμένων ετών και πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, διότι πέρα από το γεγονός πως ήταν πολύ δυνατός και καλός στα αγωνίσματα, κατάφερε να κάνει λαμπρή καριέρα στην συνέχεια, καθώς βρέθηκε στο "γυαλί" ως ηθοποιός, ενώ πλέον έχει δημιουργήσει και έναν οργανισμό κατά τον οποίο βοηθά παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση από τον οικογενειακό τους περιβάλλον και όχι μόνο.

Τους τελευταίους μήνες, το όνομά του έχει περάσει από κάθε πάνελ εκπομπής, διότι το κοινό θέλει να τον δει ξανά στον νέο κύκλο που είναι το All Star Game, ενώ δεν είναι οι μόνοι που επιθυμούν να τον δουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, αφού και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο παραγωγός του ριάλιτι έχει κινήσει γη και ουρανό για να μπορέσει να τον πείσει να μπει έστω και για λίγο.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star

Όσο οι φήμες οργιάζουν, ύστερα κιόλας από το πρώτο τρέιλερ που δημοσιεύθηκε, στο οποίο φαίνεται και ο ίδιος, ο Γιώργος Λιανός, που βρέθηκε καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας 19/12, μίλησε για τον διαγωνιζόμενο και αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για την συμφωνία του.

«Δεν γνωρίζω. Εγώ αφήνω ένα μικρό παραθυράκι, γιατί ίσως να έχει γίνει κάποια συζήτηση και δεν έχει φτάσει στα αυτιά μας. Καλό είναι να προστατεύονται και κάποιες πληροφορίες. Από εκεί και πέρα, κατανοώ τα θέματα που έχει ο κάθε υποψήφιος παίκτης για το All Star», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να έχει κάποιο προσωπικό θέμα, οικογενειακό θέμα, αυτό θέλω να πω. Σε άλλους παίκτες γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάποιο προσωπικό ζήτημα που δεν το επιτρέπει. Θέλει πάρα πολύ να μπει, αλλά δεν μπορεί. Απ' ότι είχα ακούσει, ο Ντάνος είχε κάποια προγραμματισμένα γυρίσματα, οπότε δεν γίνεται στο Survivor να μπεις, να φύγεις, να κάνεις μια μικρή δουλειά και να ξαναγυρίσεις. Είναι άδικο και για τους υπόλοιπους».

«Εγώ νομίζω είναι οι προσωπικές του υποχρεώσεις που τον κρατάνε πίσω. Φαντάζομαι είναι αυτό το οποίο έχει πει. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο. Όποια συζήτηση έχει γίνει για την συμμετοχή του στο παιχνίδι, έχει γίνει πίσω από κλειστές πόρτες με αυτούς που πρέπει να μιλήσει, με αυτούς που παίρνουν και τις τελικές αποφάσεις», κατέληξε.

Η τελική τοποθέτηση και ουσιαστικά η διάψευση ήρθε τη Δευτέρα 19/12 μέσα από το Πρωινό και τον ΑΝΤ1, αποσπώντας αποκλειστικές δηλώσεις από τον Ντάνο κατά την άφιξη του σε αεροδρόμιο.

«Ναι το είδα το trailer, είναι φυσιολογικό να ανοίγει ένα trailer με ένα παίκτη, που νίκησε. Δε γίνεται και δε θέλω να συμμετέχω. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά. Δε γίνεται...αλλά όχι να αφήνεται αν εννοηθεί μετά από ένα trailer ότι θα πάω, ενώ έχω βγει και έχω απαντήσει», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.