«Ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της» - Τεράστια ένταση στο Πρωινό μας για την Ιωάννα Μαλέσκου

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά στο πλατό, τσακώθηκε με συνεργάτη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της» - Τεράστια ένταση στο Πρωινό μας για την Ιωάννα Μαλέσκου

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, πρόβαλλαν στο Πρωινό μας με σκοπό να σχολιάσουν τα όσα είπε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, όταν παρουσίαζε το Love It.

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί», ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της - δείτε ωστόσο τι είπε και για τον σύντροφό της.

Η ένταση στο Πρωινό μας για την Μαλέσκου

Στο Πρωινό μας μετά τις δηλώσεις που ακούστηκαν ξεκίνησε ο σχολιασμός! Ένα σχόλιο λοιπόν που έκανε συνεργάτης της Φαίης Σκορδά την έκανε έξαλλη, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να προσπαθεί να υπερασπιστεί την Ιωάννα Μαλέσκου, αφού όπως ανέφερε αυτό που είπε ήταν απαράδεκτο.

«Πλασαρίστηκε ως νέα Μενεγάκη, το φορτώθηκε αυτό, όλοι περιμέναμε να δούμε τη νέα Μενεγάκη. Θέλω να πω κάτι, το λέω καθαρά ρεπορταζιακά χωρίς ίχνος να θέλω να την ακυρώσω. Μπορεί κάτι να συμβαίνει κι εμείς οι τηλεοπτικοί συντάκτες να μην το έχουμε αντιληφθεί. Μέχρι στιγμής, εγώ προσπαθώ να βρω ακόμα ποιες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Ιωάννα. Είναι ένας γρίφος για μας αυτό. Είπε ότι είχε πολλές προτάσεις», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Το «Μενεγάκη στην Κρήτη» είναι επειδή η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της. Αυτή ήταν η τηλεοπτική παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου σε πανελλαδικό επίπεδο», ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης.

«Ήθελε η ίδια η κοπέλα να το παίξει Μενεγάκη; Αλήθεια τώρα Νίκου μου; Τι είναι αυτό που λες; Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που λες τώρα. Η ίδια η κοπέλα είπε ότι είναι η Μενεγάκη της Κρήτης; Όχι οι άλλοι το είπανε», απάντησε η Φαίη Σκορδά οργισμένη.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν είδα ποτέ ένα στήθος πάνω από μια κατσαρόλα. Εγώ έβλεπα μια πάρα πολύ ωραία με μπρίο πάνω από μια κατσαρόλα».