«Συγγνώμη που είμαι έτσι...» - "Λύγισε" ο Ετεοκλής Παύλου στον BreakfastStar με την εξομολόγηση για την Χατζίδου

Άλλαξε την συζήτηση άρον άρον η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Συγγνώμη που είμαι έτσι...» -

Στο BreakfastStar προβλήθηκαν πλάνα από το MasterChef 7 που έρχεται πολύ σύντομα στις οθόνες μας. Το πρώτο trailer είδε το φως της δημοσιότητας και είναι άκρως απολαυστικό, αφού φέτος και οι τρεις κριτές είναι μπαμπάδες. Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μπαμπάδες νεογέννητων, αφού οι σύντροφοι τους γέννησαν πριν από μερικούς μήνες.

Στην εκπομπή λοιπόν σχολίασαν το ολοκληρωτικό trailer, όπου Πάνος και o Λεωνίδας ως νέοι μπαμπάδες προσπαθούν να κοιμίσουν τα μωράκια τους και τηλεφωνούν στον Σωτήρη Κοντιζά και του ζητούν συμβουλές και τη βοήθειά του.

Η συγκίνηση του Ετεοκλή Παύλου με αφορμή το MasterChef

Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις των τριών κριτών αλλά και γενικά την επιστροφή του MasterChef, ο Ετεοκλής Παύλου πήρε το λόγο συγκινημένος. Ανέφερε πως το ριάλιτι μαγειρικής του STAR υπήρξε η καλύτερη τηλεοπτική παρέα για την, Ελένη Χατζίδου όταν στο παρελθόν πέρασε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

«Θα είμαστε εδώ με τα backstage του MasterChef και να κλείσω το κομμάτι αυτό λέγοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο, ότι το MasterChef είναι συντροφιά. Συγγνώμη που έτσι λίγο….» είπε συγκινημένος ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το σκέφτομαι πολύ γιατί ήταν όντως συντροφιά για εμάς σε μια περίοδο της Ελένης πολύ σημαντική», συμπλήρωσε, με την Ελένη Χατζίδου να μην θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα και να αλλάζει τη συζήτησης της παρέας τους.