«Έχω έναν καλό μου φίλο...» - Η Δήμητρα Λιάνη "έσπασε" τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω έναν καλό μου φίλο...» - Η Δήμητρα Λιάνη

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, την Δευτέρα 19/12, βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Η ίδια, έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ζει πολύ δύσκολα, καθώς τα οικονομικά της είναι σε άσχημη κατάσταση, γεγονός που την έχει οδηγήσει να συγκατοικεί πλέον με έναν φίλο της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ξεκαθάρισε ποιος είναι ο συγκεκριμένος άνδρας στη ζωή της και αποκάλυψε εάν πράγματι βρίσκεται σε μία νέα σχέση ή εάν είναι μόνη της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα λάθη που έκανε στη ζωή της και στον τρόπο που ο πρώην της την βοήθησε να αλλάξει (δείτε εδώ με ποιον ήταν παντρεμένη πριν από τον Παπανδρέου).

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου για την προσωπική της ζωή

«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε στη συνέχεια, σε άλλο σημείο της κουβέντας με τον παρουσιαστή.

Ποιος είναι ο Θοδωρής Αγγελασόπουλος

Ο Θοδωρής Αγγελασόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1978. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μαγειρικής στο Παρίσι. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δουλεία του σε εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών όπως το MEGA,ο ALPHA και ο ΣΚΑΪ.

Σήμερα εργάζεται σε μεγάλη εταιρία catering, ως υπεύθυνος μονάδων εστίασης και ελέγχου ποιότητας φαγητού κάνοντας επίσης ανάπτυξη μενού και συνταγών. Παρουσίαζε και τη δική του μαγειρική στο τηλεοπτικό “ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ”, δίνοντας και συνταγές σε εκπομπές στον ραδιοφωνικό σταθμό GALAXY.