«Ιδροκόπησα...» - Τι συνέβη το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο με την Ελένη Μενεγάκη

Όλη η αλήθεια για όσα έκανε στο νησί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ιδροκόπησα...» - Τι συνέβη το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί πριν από λίγες ημέρες να στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της παρέα με τον Μάκη Παντζόπουλο, όμως πέρασε το Σαββατοκύριακό της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, μαζί του. Ακόμη κι αν έχει χειμωνιάσει δηλαδή, η παρουσιάστρια δεν μπορεί να μείνει μακριά από το δεύτερο σπίτι της, αφού αυτό το μέρος "έχει την καρδιά της".

Γυρίζοντας, λοιπόν, και επιστρέφοντας στην καθημερινή της ρουτίνα, παρουσιάστηκε στην εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA και θέλησε να μιλήσει με τους συναδέλφους της στο πάνελ για όσα συνέβησαν εκεί. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως κολύμπησε στην θάλασσα, με την ίδια να μην μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά της για εκείνη τη στιγμή.

Τι συνέβη το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο με την Ελένη Μενεγάκη

«Έχετε καταλάβει βρε παιδιά Χριστούγεννα; Το ότι δεν μπήκα το Σάββατο στην αγαπημένη μου θάλασσα στην Άνδρο ήταν μεγάλη επιτυχία γιατί ομολογώ ιδροκόπησα, είχε πολύ ωραίο καιρό. Ο καιρός ήταν το κάτι άλλο».

Ελένη Μενεγάκη

Το σκηνικό στο σπίτι της στα Μελίσσια

Το απόγευμα της Κυριακής 18/12 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ στο Κατάρ, ο οποίος δίηρκησε μέχρι νωρίς το βράδυ αναδεικνύοντας την Αργεντινή ως τη μεγάλη νικήτρια του κυπέλου.

Τα νούμερα τηλεθέασης και η απήχηση αυτού του ιστορικού αγώνα ήταν πολύ υψηλά (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά νούμερα, που κατέγραψαν τα μηχανάκια), καθώς ακόμη και άτομα, που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρό ''στήθηκαν'' στην τηλεόραση.

Εκτός λοιπόν από το αναπάντεχο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Μέσι, στη συνέχεια και η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12 μέσα από την εκπομπή της στο Mega, Ελένη έκανε ένα απολαυστικό σχόλιο για τη χώρα που υποστήριξε και για την όλη διεξαγωγή.

«Να πούμε ένα μπράβο στις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό του Μουντιάλ. Έχω δει πολύ Μουντιάλ, όσο δεν έχω δει όλη μου τη ζωή. Πραγματικά είδα και το χάρηκα. Αλλά όταν βλέπεις στο γήπεδο δυο ομάδες να δίνουν όλο τους τον εαυτό, μου άρεσε πάρα πολύ.

Χθες λοιπόν ομολογώ πως μέσα μου ήθελα να κερδίσει η Γαλλία. Μη με ρωτήσετε γιατί. Οι νέες μου γνωριμίες με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή μέσα από την τηλεόραση… Τον Εμπαπέ. Με συγκλόνισε, είπα “τι παικταράς είναι αυτός”. Και λόγω εκείνου ήθελα να κερδίσει η Γαλλία. Δεν έχω δει τη Γαλλία να παίζει. Η μόνη ομάδα που ξέρω είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά μου άρεσε τόσο πολύ αυτός ο νεαρός παίκτης, που είπα “τα δίνει όλα, πρέπει να κερδίσει αυτός”. Για τον Μέσι τα λέμε 100 χρόνια, θα μείνει και αυτός στην ιστορία», είπε η Ελένη Μενεγάκη.