«Πιστεύω πως...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για το πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Μετά από μερικές αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πιστεύω πως...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για το πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 19/12 ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη guest εμφάνιση που έκανε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς Maestro, τις επίμαχες σκηνές με το γκέι ζευγάρι, ενώ σχολίασε και τις σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Να υπενθυμίσουμε πως το μακρινό 2011, ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του είχε δηλώσει για την παρουσιάστρια: «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για το Maestro & την Ζέτα Μακρυπούλια

«Είμαστε φίλοι με τον Χριστόφορο. Με πήρε τηλέφωνο, μου λέει: έχω έναν ρόλο που έχει να κάνει… του λέω «μη μου πεις παραπάνω, θα είμαι κι εγώ». Δε νομίζω να είμαι όμως στον δεύτερο κύκλο, γιατί ο ρόλος μου ήταν πολύ ειδικός. Το σχόλιο είναι ότι δεν ανοίγει ρουθούνι, αυτό είναι το ωραίο. Σε σχέση με το τι γινόταν πριν από 20 χρόνια, τώρα δεν μας πάνε στο ΕΣΡ. Αυτό είναι μία πρόοδος, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Δεν αξίζει να γίνεται θέμα», είπε αρχικά για το Maestro (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την σημερινή είσοδο της σειράς στο Netflix).

Για την επικείμενη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Εθνικό Θέατρο και τις παλαιότερες δηλώσεις του για εκείνη, είπε: «Τότε είχα μία πολύ μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου, θεωρούσα πως είμαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ευτυχώς μεγάλωσα και άλλαξα γνώμη. Πιστεύω πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας σήμερα» (δείτε εδώ τι αναφέρει ξανά πριν λίγο καιρό για την ίδια).