Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Όταν είδα τον είδα στο δικαστήριο...» - Η αναφορά της Λένας Δροσάκη στον Πέτρο Φιλιππίδη 

«Μετά την κατάθεση ανακατεύθηκαν πολλά συναισθήματα»

«Όταν είδα τον είδα στο δικαστήριο...» - Η αναφορά της Λένας Δροσάκη στον Πέτρο Φιλιππίδη 
News 19.12.2022 18:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12 η Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε (δείτε εδώ όλα όσα είπε) αλλά και στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες η Λένα Δροσάκη κατέθεσε έχοντας ως μάρτυρες υπεράσπισής της την Κάτια Δανδουλάκη (δείτε εδώ την κατάθεσή της) και την Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα και περιέγραψε όσα βίωσε από το 2007 και μετά όταν γνώρισε τον κατηγορούμενο (διαβάστε εδώ ολόκληρη την κατάθεσή της).

Η αναφορά της Λένας Δροσάκη στον Πέτρο Φιλιππίδη

«Κάναμε καταγγελία στο ΣΕΗ με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, και μέσω αυτών των καταγγελιών ήρθαν άλλες που πήγαν στα δικαστήρια. Εμείς δεν έχουμε σχέση όμως. Εμείς βρεθήκαμε μέσω δικηγόρων και έμαθε η μία για την άλλη. Δεν μπορεί να ειπωθεί πώς ξεκίνησε όλο αυτό γιατί είναι θέμα στο δικαστήριο. Πηγαίνω στο δικαστήριο σχεδόν καθημερινά. Θέλω να είμαι εκεί. Είναι οδυνηρό γιατί είμαι μόνη έξω από την αίθουσα αλλά νιώθω την υποχρέωση να βρίσκομαι εκεί για στηρίξω όσους βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Οι ενοχές είναι μεγάλο θέμα γιατί νιώθεις εσύ υπεύθυνος, ότι εσύ το προκάλεσες. Πρώτα από όλα λες “γιατί δεν το λες;”. Όταν είσαι ευάλωτος και δεν έχεις που να απευθυνθείς, σε κάνει αυτομάτως υπεύθυνο. Το είχα πει σε συνάδελφο ότι συνέβη. Το θυμόσουν, το έθαβες, έκανε ότι το ξέχναγες. Σου έβγαινε αλλού, μετά δεν θυμόσουν ακριβώς. Το θέμα της ψυχολογίας έχει γίνει θέμα στο δικαστήριο.

Μετά την κατάθεση ανακατεύθηκαν πολλά συναισθήματα. Ήρθαν και άλλα συναισθήματα στην επιφάνεια που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Ένας τεράστιος θυμός που δεν είχα εκφράσει ποτέ, ότι φταίω, ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ένιωθα αδύναμη! Αυτό θέλω να αλλάξω και για αυτό βρίσκομαι σε αυτή τη θέση που δεν είναι επουδενί ευχάριστη. Αλλά θέλω να πηγαίνουμε στη δουλειά μας ήρεμες. Ξέρουμε όλοι είναι τα όρια, πότε φλερτάρω, πότε σου φωνάζω. Όταν είδα τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, απέφυγα να τον κοιτάξω. Προσπάθησα τον θυμό να τον διαχειριστώ», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ακόμα και από τους δικούς μου...» - Το μεγάλο παράπονο της Λένας Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Μαζί στο "σανίδι" για πρώτη φορά

Share