«Σε σκέφτομαι συνεχώς και...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για τους 3 μήνες από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Τα λόγια της "ραγίζουν" καρδιές...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τρεις μήνες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή και βύθισε σε ανείπωτη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο κι όχι μόνο. Η αγαπημένη ηθοποιός συγκεκριμένα άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και η κηδεία της έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών (δείτε εδώ μερικά σπαρακτικά στιγμιότυπα) ενώ λίγο αργότερα αποτεφρώθηκε η σορός της στη Ριτσώνα, μιας και αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία.

Μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, περιέγραψε ότι την ώρα εκείνη έπαιξαν στο υπόβαθρο το αγαπημένο τραγούδι της αείμνηστης ηθοποιού.

«Ήταν ένα απόμερο λιμανάκι, πάρα πολύ μικρό με κάτι βράχια που δυσκολευτήκαμε πολύ να ανέβουμε, αλλά τα καταφέραμε. Και το ρίξαμε στη θάλασσα και ακουγόταν το τραγούδι «Δραπετσώνα» που ήταν το αγαπημένο τραγούδι της Μάρθας», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο)

Γραμμένο από τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, η Δραπετσώνα είναι ένα ιστορικό τραγούδι, που μαρτυρά τον πόνο, τον μόχθο και τα όνειρα των λαικών ανθρώπων, που ζούσαν στις εργατογειτονιές του Πειραιά. Ένας από αυτούς ήταν και η Μάρθα Καραγιάννη, πάντα απλή, πάντα προσιτή.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για την Καραγιάννη

Χθες 18/12, μάλιστα, η συγκάτοικός της και επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για την συμπλήρωση των τριών μηνών από των θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

Η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την Μάρθα Καραγιάννη και τη σκυλίτσα τους και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Μαρθούλα μου σήμερα κλείσανε τρεις μήνες που μας άφησες ακόμα όμως δεν μπορώ να το πιστέψω μείναμε οι δύο μας εγώ και η Ζωζώκα μας και όπως μου είχες πει οι λίγοι αγαπημένοι φίλοι μας που είναι πάντα δίπλα μου εσύ ξέρεις ποιους εννοώ σε σκέπτομαι συνεχώς και σ αγαπώ πάντα!!!!!».

Μαρθουλα μου σήμερα κλείσανε τρεις μήνες που μας άφησες ακόμα όμως δεν μπορώ να το πιστεψω μείναμε οι δύο μας εγώ και η...

Posted by Ντόρα Δούμα on Sunday, December 18, 2022