Γνωστός γοητευτικός ηθοποιός - Ο νέος σύντροφος της Νικολέτας Κοτσαηλίδου μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τον βλέπουμε και τώρα στην τηλεόραση...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Εδώ και περίπου 2 χρόνια, Σπύρος Παπαδόπουλος (ο οποίος έχει ήδη έχει διαζύγιο - δείτε την πρώην γυναίκα του) και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχουν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας.

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα. Ότι δε λέμε ούτε γεια. Τα διαβάζω και γελάω, γιατί εννοείται πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Έχουν γράψει άπειρα πράγματα για τη σχέση μας. Συνήθως γελούσα. Υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια και κινήθηκα νομικά. Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και δεν είναι καθόλου ωραίο» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους για πρώτη φορά δημόσια.Νικολέττα Κοτσαηλίδου Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο κάθε ένας λοιπόν πλέον, έχει προχωρήσει στα προσωπικά του. Ο ηθοποιός πριν λίγο διάστημα "πιάστηκε" από την κάμερα του Youweekly.gr σε έξοδο του με μελαχρινή συνοδό, ενώ όπως έγινε γνωστό και η ηθοποιός από την πλευρά της έχει σχέση εδώ και αρκετό διάστημα.

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό» είχε πει η Κοτσαηλίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της σχετικά με την περίοδο της σχέσης τους που ήταν για αρκετό καιρό πρώτο θέμα συζήτησης.

Ο νέος σύντροφος της Νικολέτας Κοτσαηλίδου

Σύμφωνα με την Real news λοιπόν, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρίσκεται σε σχέση εδώ και 2 χρόνια με ηθοποιό της σειράς του ΑΝΤ1, Πέτα την Φριτέζα. Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα και η αρχική συμπάθεια μετατράπηκε σταδιακά σε έλξη και μετά σε σχέση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πλέον έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο και οι δύο δεν επιθυμούν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Γι' αυτό έχουν καταφέρει να μη δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους παρόλο που στους καλλιτεχνικούς κύκλους είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό.

Αυτή την περίοδο η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έχει καθημερινά γυρίσματα για τη νέα ανατρεπτική σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», στην οποία πρωταγωνιστεί. Επίσης, αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Ο μισάνθρωπος», που ανεβαίνει στο θέατρο «Εμπορικόν» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ο νέος σύντροφος της είναι ο Κυριάκος Σαλής που όπως προαναφέραμε είναι επίσης ηθοποιός. Σπούδασε στη δραματική σχολή Πράξη Επτά και δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, Κεφ. 23ο (2018), Grease (2017), Cats (2018), Φιλονικία (2016).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Πέτα τη Φριτέζα (2018), Παρουσιάστε! (2020), ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ (2021).

Κυριάκος Σαλής Νικολέτα Κοτσαηλίδου