«Ήταν χυδαίο αυτό που...» - "Κόλαφος" ο Πασχάλης Τσαρούχας κατά την Βίκυς Πρωτογεράκη

«Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα στο ελληνικό θέατρο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήταν χυδαίο αυτό που...» -

Το πρωί της Τρίτης (20/12) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός που σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά (δείτε εδώ το φύλο του μωρού), μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Alpha, για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με το θέατρο, τον Γιώργο Κιμούλη και την Βίκυ Πρωτογεράκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία πήγε οικειοθελώς να καταθέσει υπέρ στην δικαστική διαμάχη που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, για ένα βασμό και δύο απόπειρες βιασμού (δείτε εδώ τις πρώτες τις δηλώσεις).

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα για την Βίκυ Πρωτογεράκη

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τον Γιώργο Κιμούλη και “άδειασε” τη Βίκυ Πρωτογεράκη. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο, καθώς ήταν φανερά υποστηρικτικός στο πρόσωπο του σκηνοθέτη.

Ακόμη, ανέφερε τα λόγια του Γιώργου Κιμούλη, που είχε πει οτι για να επιστρέψει κάποιος πρέπει και να έχει φύγει , κάτι που ισχυρίζεται πως δεν ισχύει για αυτόν.

«Ο κύριος Κιμούλης είπε κάτι πάρα πολύ πετυχημένο και εύστοχο, ότι ξαναγυρίζει αυτός που έχει φύγει. Ο κύριος Κιμούλης δεν είχε φύγει από κανένα επάγγελμα. Ούτε υπήρχε πρόθεση από κανέναν, νομίζω, να φύγει ο κύριος Κιμούλης από το επάγγελμα», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Για τη δήλωση της Βίκυς Πρωτογεράκη, ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε δεν ήταν μπροστά στα όσα είπε η ηθοποιός, διότι ήταν ένορκη κατάθεση και όχι δήλωση σε κάποια εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή ήμουν μπροστά, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να δώσουμε παραπάνω σημασία… Δεν ήταν δήλωση, ήταν ένορκη κατάθεση. Τι να σας πω τώρα; Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα στο ελληνικό θέατρο. Δεν ήταν υπερβολική στιγμή, ήταν χυδαίο».