Happy Day: Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς κλέβουν την... δόξα του Νίκου Κοκλώνη - Η προσπάθεια μετράει

Τα ανοιχτά και σιθρού πουκάμισα, μαζί με τα κολιέ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Happy Day: Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς κλέβουν την... δόξα του Νίκου Κοκλώνη - Η προσπάθεια μετράει

Το πρωί της Τρίτης (20/12) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» ξεκίνησαν με έναν ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο. Στο κανάλι του Alpha, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκαν στο πλατό ορεξάτοι και έτοιμοι για πολύ χορό και πειράγματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι με παρόμοιο τρόπο είχαν ξεκινήσει και στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», την ημέρα που η Δανάη Μπάρκα είχε τα γενέθλια της (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η "έξαλλη" εμφάνιση των Δημήτρη Παπανώτα και Κώστα Φραγκολιά

Μπορεί χθες στον πλατό της εκπομπής του Alpha, να επικράτησε λίγο χαμός, εξαιτίας της κόντρας μεταξύ Παπανώτα - Σολωμού (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά σήμερα είναι μια καινούργια μέρα, που ξεκίνησε με κέφι και διασκέδαση.

Ο παρουσιαστής και το μοντέλο, που συνεργάζονται αρκετό καιρό αποφάσισαν να αντιγράψουν το στυλ του Νίκου Κοκλώνη και ενίοτε του Παύλου Σταματόπουλου που σε κάθε live εντυπωσιάζει όχι μόνο τους διαγωνιζόενους και την κριτική επιτροπή, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, που τον στηρίζει και να χορέψουν το νέο σουξέ του παρουσιαστή του J2US, «Έχω μάτι», που είδαμε τον παρουσιαστή και παραγωγό του music show να υποδύεται και να ενσαρκώνει στο Live της Κυριακής.

Η αλήθεια είναι ότι η προσπάθειά τους επικροτήθηκε, ωστόσο τον Νίκο Κοκλώνη δεν τον έφτασαν! Δεν πειράζει... η προσπάθεια μετράει. Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε ότι την πήραν τηλέφωνο για να βρεθούν και να χορέψουν στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς, που θα γίνει και ο τελικός. Δηλαδή, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με χιούμορ, ο CEO της Barking Well, ότι τους είδε το act των συνεργατών της και τηλεφώνησε για να τους καλέσει στο ρεβεγιόν της παραμονής Χριστουγέννων.