«Τα Χριστούγεννα το μυαλό μου γυρνάει πάντα στο...» - Συγκινήθηκε στην κάμερα του STAR η Κάτια Ταραμπάνκο

Τι αποκάλυψε για το Survivor All Star και το My Style Rocks

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα Χριστούγεννα το μυαλό μου γυρνάει πάντα στο...» - Συγκινήθηκε στην κάμερα του STAR η Κάτια Ταραμπάνκο

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε το πρωί της Τρίτης 20/12 η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στο Survivor All Star (δείτε εδώ ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται) αλλά και στο My Style Rocks (δείτε εδώ ποιες είναι οι πρώτες υποψήφιες).

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fishy και αναφέρθηκε στην απόφασή της να πάει δύο φορές στο Survivor, εξήγησε επίσης το πώς βοήθησε το GNTM την καριέρα της ενώ έδωσε την οριστική απάντησή της στις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τους τελευταίους μήνες για τη συμμετοχή της στο All Star (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια αναφέρθηκε ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα παίξω σε μια ταινία, θα είναι κωμωδία. Στην προσωπικό μου ζωή είμαι καλά, επενδύω σε εμένα. Ο τέλειος άντρας πρέπει να με σέβεται και να με κατανοεί. Στην αρχή λένε ότι τους αρέσει η τρέλα σου και μετά προσπαθούν να σε αλλάξουν. Έκανα συζητήσεις για το Survivor All Star, είπα να μην τριτώσει το καλό.

Θεωρώ δίκαιο να παίρνουν τα ίδια χρήματα όλοι οι παίκτες του Survivor All Star. Η Κατερίνα Καραβάτου θα ταιριάζει γάντι με το My Style Rocks. Θα απαντούσα θετικά σε πρόταση για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Γενικά, όταν μιλάμε για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά το μυαλό μου γυρνάει πάντα στο σπίτι μας, στη Μαριούπολη, που είχε χιόνι και παίζαμε με τα έλκηθρα», κατέληξε το μοντέλο.