«Σε αυτήν την χώρα ο καθένας...» - Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Mente Fuerte

Οι δηλώσεις του τράπερ έχουν προκαλέσει πανικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε αυτήν την χώρα ο καθένας...» - Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Mente Fuerte

Χαμό έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Mente Fuerte στο κανάλι του Fipster και τη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια», κατά την οποία ο γνωστός τράπερ απάντησε και για τα όσα ακούγονται με τη Μαρία Σολωμού και συγκεκριμένα για το σκηνικό με πρωταγωνίστρια την ίδια και έναν δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής (δείτε εδώ τι είχε γίνει).

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη που ακολούθησαν στο «Πρωινό μας».

«Γελάω με αυτά. Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη. Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει το αμοντάριστο. Μας κυνήγησε αυτός, ήταν πολύ ενοχλητικός και εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όσους κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τον έβρισε πρώτον, άρα είσαι φάουλ, είναι άκυρο όλο το θέμα και κάνεις προπαγάνδα και πας να βγάλεις λάθος έναν άνθρωπο με ψέματα. Άρα είσαι 100% λάθος. Άμα αυτός συνέχιζε και έμπαινε μέσα στο αμάξι μου με το μικρόφωνο, θα έτρωγε φάπα. Αλλά όταν ο άλλος δεν σου μιλάει και τον πιέζεις…Αυτό είπε η κ. Χριστοπούλου και δεν το περίμενα, της απάντησε πολύ σωστά. Ντάξει για την Σκορδά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ενώ νώ είναι συμπαθέστατη και έχει σωστή άποψη, ξέρει και τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τράπερ (δείτε εδώ την απάντηση της Γραμμέλη).

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Mente Fuerte

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προβλήθηκαν και στο Πρωινό σήμερα 20/12 με τον Γιώργος Λιάγκα, ορμώμενος από την χιουμοριστική αναφορά του Mente Fuerte ότι ο ΑΝΤ1 του πρότεινε να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, είπε:

«Γιατί θεωρούν ότι η δική μας εκπομπή από όλες τις εκπομπές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση, είναι αυτή που του χρόνου δεν θα υπάρχει και ψάχνει το κανάλι για αντικαταστάτη; Εγώ αυτή την απορία έχω, από όλες τις εκπομπές που υπάρχουν είναι η εκπομπή που πάει χειρότερα από όλες τις εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, άρα το κανάλι ήδη ψάχνει για αντικαταστάτρια εκπομπή. Όλα τα λουλούδια ανθίζουν. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει σε αυτήν εδώ τη χώρα», σχολίασε ο παρουσιατής.