«Μια θαυμάστρια ήταν λίγο πιο...» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Πιτσίνιαγκα για περιστατικό που δεν το περίμενε

«Έχω πάρα πολλούς ψυχαναγκασμούς»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μια θαυμάστρια ήταν λίγο πιο...» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Πιτσίνιαγκα για περιστατικό που δεν το περίμενε

Το πρωί της Δευτέρας (20/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιαγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα γνωστοποίησε την σχέση του (δείτε εδώ την αγαπημένη του) μίλησε για τις δουλειές του, τις αγνωστες πτυχές του εαυτού και της οικογένειας του, αλλά και την επιτυχία που έχει συναντήσει μέχρι τώρα.

Ο νεαρός τραγουδιστής, έγινε ευρέως γνωστός από τον διαγωνισμό τραγουδιού «House Of Fame» και τον απολαμβάναμε στο J2US του Νίκου Κοκλώνη, καθώς έχει κερδίσει την αγάπη των κριτών (δείτε εδώ την συγκινητική κριτική της Βίκυς Σταυροπούλου).

Οι δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιαγκα για περιστατικό με θαυμάστρια του

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ο τραγουδιστής μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει, την μουσική του επιτυχία και το φλερτ που υπάρχει στην ζωή του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι παιδί της επαρχείας και έχει περάσει δύσκολα την ζωή του, διότι δεν πέρασε εύκολα χρόνια. Ακόμη, είπε ότι στα 14 χρόνια του δούλευε ντελιβεράς σε ψαράδικο και βοηθούσε τον πατέρα του με τον καϊκι του. Σχετικά με την προσωπική του ζωή είπε ότι δεν τον φλερτάρουν, διότι είναι απόμακρος.

«Είμαι ένα παιδί της επαρχίας, μέσα από τα δύσκολα που περάσαμε ως οικογένεια, βγαίνεις πιο συνειδητοποιημένος. Από τα 14 δούλευα ντελίβερι σε ψαράδικο και από τα 12 στο καϊκι με τον πατέρα μου. Με τα πρώτα μου χρήματα πήγα στο σούπερ μάρκετ.

Είμαι απόμακρος και δεν με φλερτάρουν. Μια θαυμάστρια ήταν λίγο πιο αυθόρμητη απ’ όσο θα έπρεπε. Μετά την επιτυχία, κλείστηκα στον εαυτό μου, φοβήθηκα πολύ», είπε αρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αναφέρθηκε επίσης και στους ψυχαναγκασμούς που έχει ώς άνθρωπος και εξομολογήθηκε ποιος είναι ο άνθρωπος που του τον έχει σημαδέψει μετά την απώλεια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πάρα πολλούς ψυχαναγκασμούς, τρελαίνομαι με τη λάντζα. Με έχει σημαδέψει η απώλεια της γιαγιάς και του παππού μου».