«Έχω γίνει έξαλλη, ήμουν έτοιμη να...» - Εκτός εαυτού η Βίκυ Πρωτογεράκη στο Mega Καλημέρα για τα σχόλια που δέχεται μετά την κατάθεσή της

Ξεκαθάρισε τι εννοούσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω γίνει έξαλλη, ήμουν έτοιμη να...» - Εκτός εαυτού η Βίκυ Πρωτογεράκη στο Mega Καλημέρα για τα σχόλια που δέχεται μετά την κατάθεσή της

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την οποία βρέθηκε ως μάρτυρας η Βίκυ Πρωτογεράκη, που δήλωσε πως οικειοθελώς προέβη σε αυτή την απόφαση. Κατά την κατάθεσή της, ωστόσο, η ίδια ανέφερε μία έκφραση, η οποία σχολιάστηκε πολύ στη συνέχεια, διότι δήλωσε πως ο ηθοποιός έδειχνε το μόριό του στο 90% των συνεργατών του (δείτε εδώ αναλυτικά όλη την κατάθεση).

Στην πορεία, προσπάθησε να εξηγήσει τι εννοούσε ακριβώς, αλλάζοντας τα λεγόμενά της, αλλά το κοινό, όπως και πολλοί διάσημοι του χώρου, δεν πείστηκαν και ακολούθησαν αρκετές έντονες δηλώσεις εις βάρος της, χαρακτηρίζοντας τα λόγια της έως και χυδαία. Την Τετάρτη 21/12, η ίδια μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την κατάθεσή της και να δώσει ένα τέλος στον "σάλο" που δημιουργήθηκε εξαιτίας της.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ξεκαθαρίζει για την κατάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Γνωρίζω 30 χρόνια τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Από αυτά που άκουσα χθες, ως μάρτυρας, φάνηκε ότι είχε κάποια άλλη είδους σχέση με τα άτομα αυτά και ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα. Αν περίμεναν κάτι από τον Πέτρο που δεν μπορούσε να τους το δώσει, ενδεχομένως και γι’ αυτό το λόγο είχαν ενδώσει κάπου, αυτό δεν τους άρεσε και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, επισήμανε για την επίμαχη δήλωσή της: «Έχει παρερμηνευθεί και έχει αλλοιωθεί. Εγώ είπα στο δικαστήριο ότι επειδή υπάρχει μια ελευθεριότητα στην επικοινωνία μεταξύ μας που είναι φυσική λόγω της φύσης της δουλειάς. Είπα λοιπόν ότι μια άλφα συμπεριφορά, δηλαδή ένα φιλί ή μια χειρονομία μπορούσε να παρεξηγηθεί με αυτά τα δεδομένα και να ποινικοποιηθεί και να βρεθούν άνθρωποι κατηγορούμενοι το 90% των ανθρώπων.

Με αυτή τη λογική δηλαδή, αν ποινικοποιήσουμε συμπεριφορές. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό, ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα. Εγώ θα πάρω τα πρακτικά και θα φανεί η αλήθεια, ότι δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο».

«Έχω μιλήσει με τον Σπύρο Μπιμπίλα και μου είπε ότι θα ανακαλέσει», πρόσθεσε έπειτα, ενώ για την ατάκα του Πασχάλη Τσαρούχα, η ηθοποιός απάντησε: «Είναι χυδαίο, αλλά δεν ειπώθηκε ποτέ από μένα αυτή η φράση».