Την "έκραξε" και μετά της έστειλε μήνυμα - Τι συνέβη με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Mente Fuerte

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Την

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Mente Fuerte μετά την συνέντευξή του στο κανάλι του Fipster στο Youtube, διότι ο ίδιος θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον ίδιο και την Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ τον τσακωμό στο Πρωινό μας για τα μάτια τους) και κατέληξε να είναι γίνεται "ερειστικός".

«Γελάω με αυτά. Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη. Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει το αμοντάριστο. Μας κυνήγησε αυτός, ήταν πολύ ενοχλητικός και εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όσους κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τον έβρισε πρώτον, άρα είσαι φάουλ, είναι άκυρο όλο το θέμα και κάνεις προπαγάνδα και πας να βγάλεις λάθος έναν άνθρωπο με ψέματα. Άρα είσαι 100% λάθος. Άμα αυτός συνέχιζε και έμπαινε μέσα στο αμάξι μου με το μικρόφωνο, θα έτρωγε φάπα. Αλλά όταν ο άλλος δεν σου μιλάει και τον πιέζεις…Αυτό είπε η κ. Χριστοπούλου και δεν το περίμενα, της απάντησε πολύ σωστά. Ντάξει για την Σκορδά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ενώ είναι συμπαθέστατη και έχει σωστή άποψη, ξέρει και τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τράπερ.

Τέλος, αναφορικά με το εάν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού, απάντησε διπλωματικά χωρίς να βάλει κάποια ταμπέλα στο μεταξύ τους.

Το μήνυμα του Mente Fuerte στην Αφροδίτη Γραμμέλη

Εκείνη με την σειρά της προσπάθησε να δώσει ένα τέλος μέσα από την εκπομπή εξηγώντας πως δεν της αρέσει αυτό το παιχνίδι των απαντήσεων και των "μπηχτών" μέσω της τηλεόρασης και την Τετάρτη 21/12 στο Πρωινό μας αποκάλυψε πως ο διάσημος καλλιτέχνης της έστειλε μήνυμα και έτσι κατέληξαν να γίνονται και φίλοι.

«Εγώ εχθές έζησα τη μέρα που δεν έχω ζήσει ως Γραμμέλη ποτέ, γιατί… Είμαι εδώ και διαβάζω ένα μήνυμα του Mente Fuerte και λέω, “Παναγία μου…”, δεν είχαμε πριν συνομιλίες. Μου έστειλε στο instagram χθες ο Mente Fuerte. Ανοίγω το κινητό και βλέπω ένα μήνυμα και λέω, “ωχ, τι θα λέει”. Αλλά, ευγενέστατος. Μου είπε ότι με αποκάλεσε ξανθιά γιατί δεν ήξερε το όνομά μου και όχι για κανέναν άλλο λόγο. Δεν είχε καμιά υποτιμητική πρόθεση. Μου ευχήθηκε καλές γιορτές με την οικογένειά μου, πολύ ζεστά και μου είπε ότι συμφωνούμε πως διαφωνούμε. Ανταπέδωσα τις ευχές και την αγάπη και χάρηκα πολύ. Τον έκανα και follow», επισήμανε.