«Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας» - Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον 3 μηνών γιο του

«Έχω ξεκινήσει και του διαβάζω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας» - Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον 3 μηνών γιο του

Την Δευτέρα 19/12, μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, διέρρευσε ένα τρέιλερ για τον διαγωνισμό μαγειρικής, MasterChef, το οποίο είναι ξεκαρδιστικό, διότι σε αυτό παρουσιάζονται οι δύο νέοι μπαμπάδες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, σε κατάσταση πανικού προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα μωρά τους που έχουν πλαντάξει στο κλάμα, ζητώντας βοήθεια από τον "βετεράνο", όπως τον αποκαλούν, πατέρα, Σωτήρη Κοντιζά, κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.

Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον γιο του

Την Τετάρτη 21/12, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην ίδια εκπομπή του STAR και αποκάλυψε ποια είναι η καθημερινότητά του με τον γιο του αυτούς τους μήνες, ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο τον βάζει για ύπνο στην πραγματικότητα, ενώ εξήγησε ποια είναι η βοήθεια που δέχεται από τους άλλους δύο σεφ.

«Είναι ένας τρόπος να προσπαθήσουμε να τον πάρει ο ύπνος», είπε αρχικά για το στιγμιότυπο που διαβάζει συνταγές στο παιδί του στο τρέιλερ.

«Με τον μικρό σπίτι έχω ξεκινήσει και του διαβάζω εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω πολλά βινύλια, εξαιρετικά. Οπότε ξέρεις προσπαθώ να τον σπρώξω λίγο από τώρα, δεν καταλαβαίνει και Χριστό βέβαια, αλλά μια χαρά, εγώ προσπαθώ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά την αγάπη του για την θάλασσα, εξήγησε: «Περιμένουμε πως και πως να έρθει το καλοκαιράκι. Πόσο θα είναι; 7 - 8 μηνών; Εντάξει, προσεκτικά θα μπαίνουμε»

«Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας. Είναι καλόβολος ο μικρός είναι και ήσυχος. Οι συμβουλές έρχονται από την Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη», κατέληξε αναφερόμενος στο αν πράγματι παίρνει τηλέφωνα τον Κοντιζά για να τον βοηθήσει με τον γιο του.