Έχουν μπάλες με τις φωτογραφίες τους - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Τζένη Μελιτά & ο Σπύρος Μαργαρίτης στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τζένη Μελιτά
Instagram / Τζένη Μελιτά

Η Τζένη Μελιτά, η συμπαρουσιάστρια του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν (δείτε εδώ το σχόλιό της για την σύγκριση με την Μαρία Μπακοδήμου), εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος, είτε σε σάιτ είτε στην τηλεόραση, και μάλιστα γνώρισε τον σύντροφό της μέσα από τη δουλειά της, εφόσον και εκείνος είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν, καθώς πριν από λίγους μήνες ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου, και παρόλο που σχεδίασαν το μυστήριο να συμβεί τον Σεπτέμβριο, ο κορωνοϊός τους άλλαξε τα πλάνα και έτσι θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Μπορεί ο κορωνοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις. Δε θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τζένης Μελιτά και του Σπύρου Μαργαρίτη

Μέχρι να έρθει, λοιπόν, εκείνη η στιγμή, το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητά του και αυτές τις ημέρες που είναι λίγο πιο γιορτινές τις περνούν όσο περισσότερο μπορούν μαζί. Μάλιστα, τις προάλλες στόλισαν το σπίτι τους και άλλαξαν ατμόσφαιρα (δείτε εδώ τι έπαθε τα περσινά Χριστούγεννα).

Έβαλαν το πανύψηλο δέντρο τους δίπλα από το παράθυρο, τοποθέτησαν τα λαμπάκια και στη συνέχεια το γέμισαν με στολίδια σε κόκκινο χρώμα, με λευκές και ξύλινες λεπτομέρειες. Σε κάποια από αυτά υπήρχαν και φωτογραφίες τους κρεμασμένες.

Τζένη Μελιτά δέντρο
Instagram / Τζένη Μελιτά

Τζένη Μελιτά Χριστούγεννα
Instagram / Τζένη Μελιτά