Θύμα απάτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τι συνέβη

Η αποκάλυψή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιας και πριν μερικούς μήνες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, μιας και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, ο ίδιος, λίγες ώρες μετά τον ερχομό του γιου του, είχε δηλώσει πως όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο για εκείνον, αλλά και για την καλή του (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας που έχουν) και εξήγησε πως συνήθως παίρνει συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά, που έχει "προπονηθεί" αρκετά αφού έχει ήδη τρία παιδιά.

«Με τον μικρό σπίτι έχω ξεκινήσει και του διαβάζω εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω πολλά βινύλια, εξαιρετικά. Οπότε ξέρεις προσπαθώ να τον σπρώξω λίγο από τώρα, δεν καταλαβαίνει και Χριστό βέβαια, αλλά μια χαρά, εγώ προσπαθώ. Περιμένουμε πως και πως να έρθει το καλοκαιράκι. Πόσο θα είναι; 7 - 8 μηνών; Εντάξει, προσεκτικά θα μπαίνουμε. Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας. Είναι καλόβολος ο μικρός είναι και ήσυχος. Οι συμβουλές έρχονται από την Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη», είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες σε νέες του δηλώσεις του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (δείτε εδώ το βίντεο).

Θύμα απάτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο σεφ είναι παράλληλα αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Συγκεκριμένα, επιτήδειοι δημιούργησαν ένα λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του το οποίο δεν του ανήκει για αυτό και ο ίδιος έκανε δημόσια έκκληση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να κάνουν οι διαδικτυακοί του φίλοι αναφορά στον λογαριασμό αυτό.

Θύμα απάτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος