«Όσα χρόνια κι αν περάσουν...» - Το συγκινητικό σχόλιο του Πύρρου Δήμα για την απώλεια της συζύγου του

«Η απώλεια είναι το πιο συγκινητικό κομμάτι για εμένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσα χρόνια κι αν περάσουν...» - Το συγκινητικό σχόλιο του Πύρρου Δήμα για την απώλεια της συζύγου του

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα του OPEN μίλησε το πρωί της Τετάρτης 21/12 ο Πύρρος Δήμας. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του αλλά και στην απώλεια της γυναίκας του, τονίζοντας πως είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται.

«Σκεφτόμουν ότι θα λείπω από τα παιδιά μου κι ότι θα πρέπει να πετύχω για να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου. Ο αθλητισμός με έμαθε να μην φοβάμαι τη ζωή, να στέκομαι στα πόδια μου, να αγαπώ και να σέβομαι τους γύρω μου. Θα έλεγα ότι έφυγα πολύ χορτάτος και γεμάτος.

Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Έμαθα να είμαι δυνατός. Σε κάνει η ζωή, όχι μόνο εμένα αλλά όλον τον κόσμο. Η ζωή σε κάνει να αντέχεις και να προχωράς με όλες τις δυσκολίες», είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό ο Πύρρος Δήμας (δείτε εδώ το βίντεο με τον ίδιο να συγκινείται).

Το σχόλιο του Πύρρου Δήμα για την απώλεια της γυναίκας του

«Δεν περίμενα να γράψω την αυτοβιογραφία μου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η ζωή μου έχει πολλές δυσκολίες. Τίποτα δεν μου δόθηκε και δεν μου χαρίστηκε. Όλα αυτά που κατέκτησα τα κατέκτησα με πολλή κούραση και με πολύ πόνο, αλλά η απώλεια είναι το πιο συγκινητικό κομμάτι για εμένα. Είναι κάτι το οποίο δεν ξεπερνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν»

Για το γεγονός πως το όνομα της συντρόφου του, Αφροδίτης Σκαφιδά, ακούγεται έντονα για το Survivor All Star, είπε απλά: «Ουδέν σχόλιο», ενώ πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.