Βρίσκεται ήδη στην κορυφή - Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την επιτυχία του Maestro στο Netflix

Δεν κρύβεται ο ενθουσιασμός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βρίσκεται ήδη στην κορυφή - Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την επιτυχία του Maestro στο Netflix

Μια από τις σειρές που συζητήθηκαν σε τεράστιο βαθμό και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό ήταν αναντίρρητα το Maestro του MEGA, το τελευταίο επεισόδιο του οποίου με τίτλο "Να μ'αγαπάς" προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/12) -δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση-, ωστόσο θα έχει και δεύτερη σεζόν, την οποία ανυπομονούν να δουν πως και πως οι τηλεθεατές (δείτε εδώ το spoiler που κυκλοφόρησε).

Η εν λόγω σειρά βρίσκεται από τη Δευτέρα (19/12) στο ελληνικό Netflix και τα πηγαίνει εξαιρετικά ενώ μάλιστα από τις αρχές του νέου έτους θα προβληθεί και σε ολόκληρο τον πλανήτη, κάτι που έχει κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

Μάλιστα, το «Maestro» όπως είδαμε βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών του ελληνικού Netflix για αυτό και ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την επιτυχία του Maestro στο Netflix

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την επιτυχία του Maestro στο Netflix

Μάλιστα, πρόσφατα ο Χριστόφορος, μιλώντας αργότερα στο podcast που ανεβάζει μετά από κάθε επεισόδιο, αποκάλυψε πως έκανε ένα σκηνοθετικό λάθος, για το οποίο δεν είχε μιλήσει κανείς μέχρι τώρα και το οποίο δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος ότι το είχε κάνει μέχρι να καταλάβει πόσο μεγάλη επιτυχία έχει κάνει το σίριαλ.

Η αποκάλυψη αυτή, λοιπόν, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12 μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, αφήνοντας άναυδους όλους τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο πλατό. «Ένα λάθος έκανα, που άφησα για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια. Δεν υπολόγισα πως θα χαλούσε τόσο πολύ ο καιρός και πως θα ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος. Φύγαμε όλοι από τους Παξούς, τσακισμένοι…

Τις ερωτικές σκηνές, αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα τις γύριζα την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Εκεί μέσα σε δυο ημέρες έπρεπε να γυρίσουμε πάρα πολλά πράγματα, έπρεπε να τα μαζέψουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.