GNTM 5: Η πρώτη ανάρτηση της Κότυ μετά την ξαφνική αποχώρησή της

Έφτασε στην πηγή αλλά λόγω του ατυχήματός της δεν ήπιε νερό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Η πρώτη ανάρτηση της Κότυ μετά την ξαφνική αποχώρησή της

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο αποψινό 21/12 πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 5, στο οποίο πραγματοποιήθηκε μια ακόμη αποχώρηση, ωστόσο όχι έτσι όπως προβλεπόταν να γίνει.

Συγκεκριμένα, οι κριτές στην αρχή του επεισοδίου, καλωσόρισαν τις 4 φιναλίστ Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα σε ένα εντυπωσιακό, industrial σετ και τους ανακοίνωσαν πως θα περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών για να αναδείξουν κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer.

Μάλιστα, τους ανακοινώθηκε αμέσως μετά πως στο τέλος των 4 fashion shows, μια κοπέλα θα αποχωρήσει και μόνο 3 θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ωστόσο, είδαμε να σημειώνεται κι ένα σοκαριστικό περιστατικό με μια από τις φιναλίστ.

Ο λόγος για την Κότυ, η οποία λόγω του ότι δεν έχει συνηθίσει να περπατάει πάνω σε ψηλά τακούνια, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει 2 φορές. Εκείνη άρχιζε να φωνάζει και να κλαίει και όταν ήρθε ο διασώστης τους ανακοίνωσε ότι έχει γυρίσει και τα 2 πόδια και ήταν αναγκαίο να αποχωρήσει αμέσως και να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όλο αυτό είχε ως συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η διαδικασία αποχώρησης, μιας και αυτόματα οι 3 εναπομείναντες παίκτριες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη και τελευταία φάση του διαγωνισμού (δείτε εδώ το βίντεο με το ατύχημά της).

Όπως μάλιστα ήταν αναμενόμενο η εξέλιξη αυτή εξόργισε και δυσανασχέτησε πάρα πολλούς χρήστες του Twitter, μιας και αναντίρρητα η πιο αγαπημένη τους παίκτρια για φέτος ήταν η Κότυ, καθώς είχε φοβερή εξέλιξη και πρόοδο αλλά και μια φοβερή και έντονη προσωπικότητα (δείτε εδώ τα tweet τους).

Η πρώτη ανάρτηση της Κότυ μετά την ξαφνική αποχώρησή της

Η ίδια, λίγη ώρα μετά, προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια λήψη από μια πρόσφατη φωτογράφισή της στο παιχνίδι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα αφήσω αυτό εδώ για να υπάρχει και τα υπόλοιπα στα κοντά».

Η πρώτη ανάρτηση της Κότυ μετά την ξαφνική αποχώρησή της