Τη θηλάζει λίγο μετά τη γέννα - Η πρώτη φωτογραφία της Βαλεντίνη Παπαδάκη μετά τον ερχομό της κόρης της στο κόσμο

Σε πελάγη ευτυχίας εκείνη και ο Κώστας Σόμμερ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά την Πέμπτη 22/12 για τη Βαλεντίνη Παπαδάκη και τον Κώστα Σόμμερ, αφού η οικογένεια του μεγάλωσε με τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, πήρε την απόφαση να κάνει δεύτερο παιδάκι πολύ σύντομα από τη γέννα του πρώτου και έτσι ο γιος τους θα έχει μια μικρή αδερφή για παρέα.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του περίμεναν πως και πως το νέο μέλος και αυτό βέβαια φαινόταν μέσα από όλες τις δηλώσεις, που έκαναν σε εξόδους τους, που υπήρχε κάποια κάμερα (δείτε εδώ πως θα βγάλουν τη μικρή).

«Πολύ, και ήμουν συνειδητοποιημένος για τον άνθρωπο που θέλω δίπλα μου. Πιο πριν δεν ήμουν έτοιμος, μέχρι μία ηλικία ξυπνούσα και δεν ήξερα αν είμαι στο Λος Άντζελες ή στη Γερμανία, τι οικογένεια θα μπορούσα να κάνω; Πριν από δέκα χρόνια δεν θα μπορούσα να αναγνωρίσω τα θετικά της Βαλεντίνης, πρέπει να είσαι αρκετά ώριμος για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είναι ένας άνθρωπος. Και, ειδικά σε έναν γάμο, πρέπει να γνωρίζεις πότε να κάνεις πίσω στα «θέλω» σου και να βάζεις μπροστά τα «θέλω» της οικογένειας», είχε πει ο ηθοποιός.

Μετά το πέρασμα λοιπόν των 9 μηνών, η εγκυμονούσα ''ελευθερώθηκε'' με την είδηση της γέννας να γίνεται σε όλους μας γνωστή μέσα από την τρυφερή ανάρτηση του Σόμμερ με το μωρό (δείτε την εδώ).

Στη συνέχεια της ημέρας, η Βαλεντίνη έκανε και εκείνη μια πολύ γλυκιά ανάρτηση με το μωράκι της στο instagram, θηλάζοντάς το και περιγράφοντας παράλληλα μερικά από τα πρώτα της συναισθήματα.

Η νέα φωτογραφία της Βαλεντίνη Παπαδάκη μέσα από το μαιευτήριο

«Ένα τόσο μεγάλο θαύμα σε ένα τόσο μικρό κορίτσι, θα είσαι πάντα τυλιγμένη με λιακάδα, υγεία, αγάπη και λάμψη στη ζωή σου». έγραψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Βαλεντίνη Παπαδάκη