Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ξέφρενη πασαρέλα στα Madwalk μπροστά στον Κωνσταντίνο Αργυρό - Η κίνηση που συζητήθηκε

Περπατούσε χορεύοντας και τραγουδούσε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ξέφρενη πασαρέλα στα Madwalk μπροστά στον Κωνσταντίνο Αργυρό - Η κίνηση που συζητήθηκε

Το Madwalk 2022 by Serkova ολοκληρώθηκε επιτυχώς και τηλεοπτικά, μέσα από την συχνότητα του Mega, το βράδυ της Πέμπτης (22/12). Στο Fashion&Music Show που προβλήθηκε χθες και είδαμε όλους τους διάσημους τραγουδιστές και τις τηλεπερσόνες της ελληνικής Showbiz (δείτε εδώ φωτογραφίες) με την Μαριέττα Χρουσαλά στην θέση της κεντρικής παρουσίασης (δείτε εδώ μερικά από τα ρούχα που φόρεσε).

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν εντυπωσιακές δημιουργίες σε συνδυασμό με φαντασμαγορικά acts. Πολλά πρόσωπα βρέθηκαν στο θεσμό που συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα. Μέσα από αυτά, ξεχώρισε σίγουρα το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που τραγούδισαν μια νέα δημιουργία. Κατά την διάρκεια του τραγουδιού, στην πασαρέλα είδαμε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να "ανοίγει" το Fashion Show.

Η πασαρέλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο ντουέτο του Ρουβά με τον Αργυρό

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε μια εμφάνιση- έκπληξη στο ντουέτο που πραγματοποίησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, που παρουσίασαν ένα νέο τραγούδι. Να υπενθυμίσουμε ότι για την φετινή νυχτερινή σεζόν τους απολαμβάνουμε, ως ντουέτο στο Teatro Music Hall, στην οδό Λεωφ. Ποσειδώνος 28, στην Καλλιθέα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού έκανε την πασαρέλα της, στη συνέχεια στάθηκε δίπλα στους δύο καλλιτέχνες και χόρεψε ξέφρενα. Μάλιστα, στο εν λόγω act εμφανίστηκαν και οι: Μαριέττα Χρουσαλά, Βασιλική Ρούσσου που γνωρίζουμε την άριστη σχέση που έχει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Kέϊσι Μίζιου και Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχουν υπάρξει ζευγάρι (δείτε εδώ τι έχουν πει για την σχέση τους), αλλά να μην ξεχνάμε την νέα σχέση της παρουσιάστριας και μοντέλου (δείτε εδώ ποιον είναι) μετά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον ράπερ Snik, που χθες (22/12) μάθαμε ότι τα βρήκε πάλι με την Γιώτα Ιωαννίδου (δείτε εδώ τον τρόπο).