Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μεγάλη απόφαση που πήρε στη ζωή της και το επόμενο βήμα με τον Καραβασάνη

Η νέα στάση που κρατά μετά το χωρισμό της από τον Snik

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά το πρόωρο φινάλε του Love Island (δείτε ποιο ζευγάρι κέρδισε), η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και στο Madwalk, δεν θέλησε να δώσει καμία δήλωση παρόλο που έλαβε συμμετοχή και την είδαμε να περπατά και να χορεύει την ώρα που τραγουδούσαν Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το μοντέλο όσο παρουσίαζε το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, είχε ακούσει πολύ άσχημα σχόλια τόσο για τα κιλά της όσο και για το ριάλιτι που τα social media του έβαλαν την ταμπέλα του τρας!

Η μεγάλη απόφαση στη ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το κεφάλαιο Καραβασάνης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιάννης Καραβασάνης

Μετά λοιπόν την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κρατά σιγή ιχθύος, ακόμη και όταν η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη της απάντησε έμμεσα στις δηλώσεις της περί bullying στο GNTM 1, εκείνη δεν έχει δώσει καμία απάντηση ακόμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νίκης Κώτσου στην Real Life, έχει αναθεωρήσει πολλά στη ζωή της, αφού ο τελευταίος μήνας του χρόνου για την παρουσιάστρια είναι μια περίοδος περισυλλογής. Για το λόγο αυτός επίσης απέρριψε την πρόταση για την παρουσίαση του My style rocks.

Όπως μάλιστα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρόλο που είναι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του συντρόφου της Γιάννη Καραβασάνη, θέλει να προχωρήσουν με αργά και σταθερά βήματα.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του μοντέλου, το ζευγάρι συγκατοικεί. Θέλουν και οι δύο να είναι σίγουροι, πριν πάρουν μια τέτοια απόφαση.

Ξανά στην τηλεόραση;

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως είναι γεμάτη εκπλήξεις και πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα νέα της βήματα.