Χόρευε με νάζι μπροστά στον πρώην της - "Σούσουρο" με το βίντεο της Ηλιάνα Παπαγεωργίου και του Κωνσταντίνου Αργυρού

Θυμήθηκαν τα παλιά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χόρευε με νάζι μπροστά στον πρώην της -

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και δεν το παραδέχθηκε ποτέ δημόσια, είναι μία από τις 7 διάσημες συντρόφους του Κωνσταντίνου Αργυρού (δείτε εδώ τις άλλες 6). Οι δυο τους, μπορεί να μην ήταν πάρα πολύ καιρό μαζί και ίσως γι' αυτό να μην ήθελαν να αρχίσουν να δημοσιεύονται πράγματα για την σχέση τους, όμως δεν το γλίτωσαν.

Εφόσον, όμως, το "μαζί" δεν κράτησε πολύ και οι δύο προχώρησαν τη ζωή τους. Μπορεί για τον τραγουδιστή να μην ξέρουμε πολλά, αλλά για το διάσημο μοντέλο είναι γνωστό πως πρώτα τα έφτιαξε με τον τράπερ Snik, έμειναν μαζί, μετακόμισαν σε ξεχωριστά σπίτια ξανά και χώρισαν, ενώ στη συνέχεια η ίδια φαίνεται πως ζει τον ξανά έρωτα με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ρομαντικό τους δείπνο).

Ο "καυτός" χορός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την ώρα που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Η Ηλιάνα και ο Κωνσταντίνος, ωστόσο, συναντήθηκαν ξανά, μετά από τόσο καιρό που είναι χωριστά, το βράδυ της Τρίτης 13/12 λόγω της διοργάνωσης του Madwalk 2022 και, μάλιστα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή την ώρα που εκείνος τραγουδούσε μαζί με τον Σάκη Ρουβά διασκεδάζοντας τους καλεσμένους.

Εκείνη χόρευε με νάζι, όσο εκείνος ερμήνευε, λοιπόν, και το βιντεάκι που έχει διαρρεύσει από αυτή την μοναδική στιγμή, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πλήθος κόσμου σχολιάζει την επική στιγμή αυτή του πρώην ζευγαριού.

Τι συμβαίνει τα follow και τα unfolow του Snik στο μοντέλο

Το όνομα του τράπερ Snik είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αυτής της σεζόν, καθώς αφού χώρισε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα έφτιαξε με την Γιώτα Ιωαννίδου, "έμπλεξε" σε πολλούς καβγάδες, οι οποίοι έφεραν ανθρώπους σε πολύ δύσκολη θέση (δείτε εδώ τον άγριο ξυλοδαρμό του με θαμώνες σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη).

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν μιλάει ποτέ για όλα αυτά στα κανάλια και στο "γυαλί" γενικότερα, αλλά προτιμάει να "ανοίγεται' στο κοινό που τον παρακολουθεί μέσα από τα social media του και συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί που φαινόταν πως όλα είχαν ξεχαστεί και, όμως, με τον ίδιο να ζει τον έρωτά του στο πλευρό του νεαρού μοντέλου (δείτε εδώ τις πολυτελείς διακοπές τους στις Μαλδίβες), "έσκασε" σαν βόμβα η είδηση πως χώρισαν. Τα δείγματα είχαν αρχίσει να φαίνονται από τη στιγμή που έπαψε να ακολουθεί την καλή του στο προφίλ του και ακολούθησε ξανά την πρώην του, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, ήταν γνωστό πως παρόλο που τον ακολουθούν πάνω από 400 χιλιάδες άτομα στο instagram, εκείνος δεν ακολουθούσε ούτε έναν!

Μέχρι χθες, που αυτό άλλαξε μιας και είδαμε τον αριθμό να αλλάζει από 0 σε 1! Και ποιο είναι αυτό το 1; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρίσκεται σε σχέση ξανά με τον πρώην σύζυγό της και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media) και μάλιστα την είχε κάνει ο ίδιος unfollow πριν λίγο καιρό.

Το follow του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όλα έβγαλαν νόημα όταν ανακοινώθηκε και επίσημα ο χωρισμός στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά η επόμενη κίνηση του τραγουδιστή περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Πριν από λίγες ώρες, την Τετάρτη 30/11, έγινε γνωστό πως έκανε για άλλη μία φορά unfollow την παρουσιάστρια του Love Island και τα άτομα που ακολουθεί σχημάτισαν ξανά τον αριθμό 0! Τι συμβαίνει τελικά στο μυαλό του;

Snik follow Ηλιάνα Παπαγεωργίου